Bedrijven in Zuiderzeewijk

Wil je weten welke bedrijven er in Zuiderzeewijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuiderzeewijk.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Amutha tk Tamil-NL
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Amutha tk Tamil-NL is gevestigd op Texelstroom 43 te Lelystad en is actief in de branche Vertalers en tolken.

TSS ELEKTRA
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TSS ELEKTRA is gevestigd op Breehorn 48 te Lelystad en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Oussi Tech
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Oussi Tech is gevestigd op Middelgronden 29 te Lelystad en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Tegeloutlet Amstelveen B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Tegeloutlet Amstelveen B.V. is gevestigd op Langezand 40 te Lelystad en is actief in de branche Groothandel in tegels en plavuizen.

Crafting&coffee
Opgericht in November 2022

De onderneming Crafting&coffee is gevestigd op Slinge 35 te Lelystad en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bradley's Infrawerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bradley's Infrawerk is gevestigd op Vecht 15 te Lelystad en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

VVB 90
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming VVB 90 is gevestigd op Grienderwaard 5 te Lelystad en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Peter Schuman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Peter Schuman is gevestigd op Bosplaat 12 te Lelystad en is actief in de branche Grondverzet.

KMN Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KMN Bouw is gevestigd op Langezand 22 te Lelystad en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Fatal Klussenbedrijf
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma Fatal Klussenbedrijf is gevestigd op Enkhuizerzand 43 te Lelystad en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SD Hotels Cleanings
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SD Hotels Cleanings is gevestigd op Texelstroom 22 te Lelystad en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

G. van Koolman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming G. van Koolman is gevestigd op Langezand 48 te Lelystad en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Care by Nouh
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Care by Nouh is gevestigd op Enkhuizerzand 5 te Lelystad en is actief in de branche Thuiszorg.

Excel Healthcare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Excel Healthcare is gevestigd op Keteldiep 14 te Lelystad en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Mahriacare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mahriacare is gevestigd op Hoek van het IJ 46 te Lelystad en is actief in de branche Thuiszorg.

 

Buurten in Zuiderzeewijk

Meer nieuws in Zuiderzeewijk

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent