Bedrijven in Kern Heythuysen

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Heythuysen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Heythuysen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

McTriple-B B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap McTriple-B B.V. is gevestigd op Biesstraat 62 te Heythuysen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Geldenbeheer Carreboerderij Burgemeester Geurtslaan te Heythuysen.
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Geldenbeheer Carreboerderij Burgemeester Geurtslaan te Heythuysen. is gevestigd op Burgemeester Geurtslaan 34c te Heythuysen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Golden Hand Cleaning
Opgericht in April 2024

De onderneming Golden Hand Cleaning is gevestigd op Kloosterhof 44 te Heythuysen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Primera Plantinga B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Primera Plantinga B.V. is gevestigd op Dorpstraat 66 te Heythuysen en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Plantinga Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Plantinga Holding B.V. is gevestigd op Schuttersdreef 53 te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

Dolsec
Opgericht in April 2024

De onderneming Dolsec is gevestigd op Aldenhoven 21 te Heythuysen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

McTegelen B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap McTegelen B.V. is gevestigd op Biesstraat 62 te Heythuysen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

McMarkt B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap McMarkt B.V. is gevestigd op Biesstraat 62 te Heythuysen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

McEuropaplein B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap McEuropaplein B.V. is gevestigd op Biesstraat 62 te Heythuysen en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

ADR Beauty of Science
Opgericht in April 2024

De onderneming ADR Beauty of Science is gevestigd op Tienderweg 62 te Heythuysen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

RRcommerca
Opgericht in Maart 2024

De onderneming RRcommerca is gevestigd op Schoolstraat 18 te Heythuysen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SDcommerca
Opgericht in Maart 2024

De onderneming SDcommerca is gevestigd op Biesstraat 2 te Heythuysen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 10 april 2024

Brandtastic Services
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Brandtastic Services is gevestigd op Graaf van Loonlaan 2 te Heythuysen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Kelly thuis in zorg
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Kelly thuis in zorg is gevestigd op Biesstraat 43 te Heythuysen en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 18 maart 2024

Tandkliniek Roermond B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Tandkliniek Roermond B.V. is gevestigd op Vlasakker 43 te Heythuysen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Meer nieuws in Kern Heythuysen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement