Bedrijven in Kern Heythuysen

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Heythuysen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Heythuysen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

HiveViewer Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap HiveViewer Holding B.V. is gevestigd op Graaf van Loonlaan 4b te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

M. Waeijen Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap M. Waeijen Holding B.V. is gevestigd op Belenbroeklaan 12 te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

A. beste Zonnepanelen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming A. beste Zonnepanelen is gevestigd op Wingerdstraat 66 te Heythuysen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Soapandmore4u
Opgericht in April 2023

De onderneming Soapandmore4u is gevestigd op Lancasterstraat 4 te Heythuysen en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Dinsdag 23 mei 2023

Mark Boelens Daktechniek
Opgericht in April 2023

De onderneming Mark Boelens Daktechniek is gevestigd op In de Neerakker 21 te Heythuysen en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Lingerie Lianne
Opgericht in April 2023

De onderneming Lingerie Lianne is gevestigd op Burgemeester Geurtslaan 49 te Heythuysen en is actief in de branche Winkels in onderkleding, foundations e.d..

Vrijdag 21 april 2023

Samen Afscheid Vormgeven B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap Samen Afscheid Vormgeven B.V. is gevestigd op Vlasstraat 23 te Heythuysen en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

Parochie H. Liduina
Opgericht in April 2023

De onderneming Parochie H. Liduina is gevestigd op Biesstraat 2a te Heythuysen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Parochie H. Severinus
Opgericht in April 2023

De onderneming Parochie H. Severinus is gevestigd op Biesstraat 2a te Heythuysen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

D.E.J. Hendriks-Caris Holding B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap D.E.J. Hendriks-Caris Holding B.V. is gevestigd op Vlasstraat 23 te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

Pimp Your Phone
Opgericht in April 2023

De onderneming Pimp Your Phone is gevestigd op Brouwerslaan 19 te Heythuysen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van der Loo Management B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Van der Loo Management B.V. is gevestigd op De Zwong 10 te Heythuysen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Maandag 3 april 2023

K. Dimitrov Sport Horses
Opgericht in Maart 2023

De onderneming K. Dimitrov Sport Horses is gevestigd op Tienderweg 43 te Heythuysen en is actief in de branche Paardensport en maneges.

merhawischoonmaker
Opgericht in Maart 2023

De onderneming merhawischoonmaker is gevestigd op Tienderweg 25 te Heythuysen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

L&A Technics
Opgericht in Maart 2023

De onderneming L&A Technics is gevestigd op Danielshof 43 te Heythuysen en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent