Bedrijven in Leudal

Wil je weten welke bedrijven er in Leudal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leudal.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Sharing Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Sharing Solutions is gevestigd op Roorstraat 6 te Baexem en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Digibende SSC B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Digibende SSC B.V. is gevestigd op Kelperheide 50 te Kelpen-Oler en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Hupkens Baexem B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Hupkens Baexem B.V. is gevestigd op Schoorstraat 4a te Baexem en is actief in de branche Teelt van sierplanten.

Caluna Agro B.V.
Opgericht in Januari 1980

De besloten vennootschap Caluna Agro B.V. is gevestigd op Caluna 2 te Heythuysen en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

McTriple-B B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap McTriple-B B.V. is gevestigd op Biesstraat 62 te Heythuysen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Holding R. Freyaldenhoven B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Holding R. Freyaldenhoven B.V. is gevestigd op Caluna 2 te Heythuysen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MaHuBa B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap MaHuBa B.V. is gevestigd op Schoorstraat 1a te Baexem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bright Nails by N.
Opgericht in April 2024

De onderneming Bright Nails by N. is gevestigd op Acacialaan 6 te Neer en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Bruls-SRI B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Bruls-SRI B.V. is gevestigd op Maaszicht 2 te Neer en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Stichting Geldenbeheer Carreboerderij Burgemeester Geurtslaan te Heythuysen.
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Geldenbeheer Carreboerderij Burgemeester Geurtslaan te Heythuysen. is gevestigd op Burgemeester Geurtslaan 34c te Heythuysen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Fabello
Opgericht in April 2024

De onderneming Fabello is gevestigd op Tellingsstraat 10 te Ell en is actief in de branche Colportage.

Mayleefstijl
Opgericht in April 2024

De onderneming Mayleefstijl is gevestigd op Beemderhoekweg 4 te Baexem en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Demian Fuchs
Opgericht in April 2024

De onderneming Demian Fuchs is gevestigd op Kloosterveld 24 te Haelen en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

Stichting Boorebroeloft Comit? Neeritter
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Boorebroeloft Comit? Neeritter is gevestigd op Bodestraat 28 te Neeritter en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Golden Hand Cleaning
Opgericht in April 2024

De onderneming Golden Hand Cleaning is gevestigd op Kloosterhof 44 te Heythuysen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement