Bedrijven in Leudal

Wil je weten welke bedrijven er in Leudal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leudal.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

HiveViewer Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap HiveViewer Holding B.V. is gevestigd op Graaf van Loonlaan 4b te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

Magnolia Thai Massage
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Magnolia Thai Massage is gevestigd op Galgenberg 34 te Buggenum en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Cbi Installation
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Cbi Installation is gevestigd op Sint Servaasweg 36 te Nunhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Smeets agroproducten
Opgericht in April 2023

De onderneming Smeets agroproducten is gevestigd op Schelkens-ven 40 te Horn en is actief in de branche Handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten.

AartsSales
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma AartsSales is gevestigd op Heide 1a te Roggel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kyra Linssen
Opgericht in April 2023

De onderneming Kyra Linssen is gevestigd op Hubert Cuyperslaan 26 te Baexem en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

LJ European Ponies B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap LJ European Ponies B.V. is gevestigd op Heide 34 te Heythuysen en is actief in de branche Groothandel in levend vee.

M. Waeijen Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap M. Waeijen Holding B.V. is gevestigd op Belenbroeklaan 12 te Heythuysen en is actief in de branche Financiële holdings.

MarieKunst
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MarieKunst is gevestigd op Burg Huybenstraat 29 te Horn en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

A. beste Zonnepanelen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming A. beste Zonnepanelen is gevestigd op Wingerdstraat 66 te Heythuysen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Soapandmore4u
Opgericht in April 2023

De onderneming Soapandmore4u is gevestigd op Lancasterstraat 4 te Heythuysen en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Pavos Engineering B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Pavos Engineering B.V. is gevestigd op Laagstraat 6 te Ell en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cvh care
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Cvh care is gevestigd op Bosscher-ven 33 te Horn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Hondenschool Hond en Leven
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Hondenschool Hond en Leven is gevestigd op Heythuyserweg 3 te Roggel en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

TrendyByDemi
Opgericht in Mei 2023

De onderneming TrendyByDemi is gevestigd op Strikkenhof 31 te Haelen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent