Nieuws over Kern Heythuysen

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws over Kern Heythuysen. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van tal van verschillende bronnen.

Dinsdag 1 oktober 2019

Politie zoekt nog verdachte steekincident
Politie.nl
Dinsdag 1 oktober 2019 om 14:21

Heythuysen - In het onderzoek naar het steekincident dat maandagavond aan de Walk heeft plaatsgevonden, zijn dinsdag drie mannen in vrijheid gesteld die aanvankelijk als verdachten waren aangehouden. Momenteel is de politie op zoek naar een vierde man die als de vermoedelijke dader van het steekincident wordt gezien.

Donderdag 14 juni 2018

Politie Leudal verhuist naar het gemeentehuis in Heythuysen
Politie.nl
Donderdag 14 juni 2018 om 13:35

Heythuysen - Vanaf 1 juli 2018 doen inwoners van Leudal in het gemeentehuis in Heythuysen aangifte bij de politie. Op dezelfde datum sluit het politiebureau in Heythuysen de deuren voor het publiek. Bij het Politieservicepunt (PSP) in het gemeentehuis is er de mogelijkheid om van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op afspraak aangifte te doen. Buiten deze tijden kan het publiek altijd bellen met de politie via 0900-8844 om een afspraak te maken. Bij dringende zaken of meldingen probeert de politie ook ter plaatse te komen.

Maandag 9 november 2015

Verdachte aangehouden in onderzoek schietincident
Politie.nl
Maandag 9 november 2015 om 12:23

Heythuysen - De politie heeft zondagavond een onderzoek ingesteld naar een schietincident, nabij een school aan de Tienderweg. Daarbij is een persoon aangehouden die met een vuurwapen geschoten heeft. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding en motief is voor dit conflict.

Meer nieuws in Kern Heythuysen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement