Bedrijven in Ittervoort

Wil je weten welke bedrijven er in Ittervoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ittervoort.

Filter Filter

Dinsdag 12 september 2023

Maatschap Vorselen
Opgericht in Januari 1995

De maatschap Maatschap Vorselen is gevestigd op Santforterstraat 11 te Ittervoort en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Van der Vaart Services Repack B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Van der Vaart Services Repack B.V. is gevestigd op Branskamp 2 te Ittervoort en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Donderdag 24 augustus 2023

TL Sporthorses
Opgericht in Juli 2023

De onderneming TL Sporthorses is gevestigd op Lobeliastraat 24 te Ittervoort en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Woensdag 23 augustus 2023

Besa Green Tech
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Besa Green Tech is gevestigd op Hyacinthstraat 4 te Ittervoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 25 juli 2023

Webshop Cox
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Webshop Cox is gevestigd op Margarethastraat 64 te Ittervoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cuypers bouwservice
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Cuypers bouwservice is gevestigd op Daalakkerstraat 31 te Ittervoort en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Maandag 10 juli 2023

Gemengd koor El Puente
Opgericht in Juni 2023

De vereniging Gemengd koor El Puente is gevestigd op Ridderspoor 12 te Ittervoort en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

MaeFe Investments B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap MaeFe Investments B.V. is gevestigd op Afrikastraat 22 te Ittervoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Jome B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Jome B.V. is gevestigd op Afrikastraat 2 te Ittervoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Rome B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Rome B.V. is gevestigd op Afrikastraat 2 te Ittervoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor Interduct Climate Partners
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor Interduct Climate Partners is gevestigd op Afrikastraat 20 te Ittervoort en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Donderdag 15 juni 2023

Mr. T Allround Service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Mr. T Allround Service is gevestigd op Dahliastraat 14 te Ittervoort en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Vrijdag 21 april 2023

Camperplaats ittervoort
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Camperplaats ittervoort is gevestigd op Brigittastraat 31 te Ittervoort en is actief in de branche Kampeerterreinen.

Vivianne Zorgt
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Vivianne Zorgt is gevestigd op Concordiastraat 17 te Ittervoort en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 3 april 2023

R.Kunnen B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap R.Kunnen B.V. is gevestigd op Daalakkerstraat 23 te Ittervoort en is actief in de branche Financiële holdings.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent