Bedrijven in Kern Ittervoort

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Ittervoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Ittervoort.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Ambelight
Opgericht in April 2024

De onderneming Ambelight is gevestigd op Margarethastraat 39 te Ittervoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Hennissen Zorg en Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming Hennissen Zorg en Dienstverlening is gevestigd op Narcisstraat 6 te Ittervoort en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Woensdag 10 april 2024

OptiNmore
Opgericht in Februari 2024

De onderneming OptiNmore is gevestigd op Anemoonstraat 6 te Ittervoort en is actief in de branche Colportage.

Maandag 18 maart 2024

Stichting Urgente Noden Midden-Limburg
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting Urgente Noden Midden-Limburg is gevestigd op Tulpenstraat 7 te Ittervoort en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Oram Management B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Oram Management B.V. is gevestigd op Brigittastraat 31 te Ittervoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VanBrewer
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma VanBrewer is gevestigd op Begoniastraat 22 te Ittervoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Donderdag 11 januari 2024

Seef B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Seef B.V. is gevestigd op Napoleonsweg 21 te Ittervoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Administratiekantoor DeMarktwijzer
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor DeMarktwijzer is gevestigd op Kasteelstraat 6 te Ittervoort en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 13 december 2023

Oram management
Opgericht in November 2023

De onderneming Oram management is gevestigd op Brigittastraat 31 te Ittervoort en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 8 november 2023

liefjes
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming liefjes is gevestigd op Lobeliastraat 14 te Ittervoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 10 oktober 2023

InterOK
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming InterOK is gevestigd op Lobeliastraat 14 te Ittervoort en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Koolen agrarische dienstverlening
Opgericht in September 2023

De onderneming Koolen agrarische dienstverlening is gevestigd op Irisstraat 10 te Ittervoort en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Donderdag 24 augustus 2023

TL Sporthorses
Opgericht in Juli 2023

De onderneming TL Sporthorses is gevestigd op Lobeliastraat 24 te Ittervoort en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Woensdag 23 augustus 2023

Besa Green Tech
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Besa Green Tech is gevestigd op Hyacinthstraat 4 te Ittervoort en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 25 juli 2023

Webshop Cox
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Webshop Cox is gevestigd op Margarethastraat 64 te Ittervoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Kern Ittervoort

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Leudal

Flitser N280, Kelpen-Oler
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 22:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement