Bedrijven in Hedel

Wil je weten welke bedrijven er in Hedel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hedel.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

D-Vibes
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming D-Vibes is gevestigd op Dominee Meinsmastraat 6 te Hedel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CyberHold B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap CyberHold B.V. is gevestigd op Pr Willem-Alexanderstr 52 te Hedel en is actief in de branche Financiƫle holdings.

BlydSec B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap BlydSec B.V. is gevestigd op Pr Willem-Alexanderstr 52 te Hedel en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Zhivago Health
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Zhivago Health is gevestigd op Stationsweg 10 te Hedel en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Dinsdag 10 oktober 2023

JuBouw
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JuBouw is gevestigd op Korenstraat 20 te Hedel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ron Oomen Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ron Oomen Dienstverlening is gevestigd op Akkerseweg 13a te Hedel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Eclipse Wear B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Eclipse Wear B.V. is gevestigd op Koningskampen 6 te Hedel en is actief in de branche Vervaardiging van baby- en sportkleding en kledingaccessoires.

Verf & Meer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Verf & Meer is gevestigd op Kerkstraat 35 te Hedel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Senna van Ruijmbeke
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Senna van Ruijmbeke is gevestigd op Burg C van de Werkenstr 30 te Hedel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

RM&sonides
Opgericht in September 2023

De onderneming RM&sonides is gevestigd op Achterdijk 53 te Hedel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

RafaelBouw
Opgericht in September 2023

De onderneming RafaelBouw is gevestigd op Koningin Wilhelminastr 8 te Hedel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lonnie's Catering
Opgericht in September 2023

De onderneming Lonnie's Catering is gevestigd op Hogenhofstraat 38 te Hedel en is actief in de branche Eventcatering.

ERLACOR verhuur vakantiewoning
Opgericht in September 2023

De onderneming ERLACOR verhuur vakantiewoning is gevestigd op Koningin Wilhelminastr 13 te Hedel en is actief in de branche Verhuur van overige woonruimte.

De Horlogezaak
Opgericht in September 2023

De onderneming De Horlogezaak is gevestigd op De Wielwijck 19 te Hedel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Murray's Den Bosch
Opgericht in September 2023

De onderneming Murray's Den Bosch is gevestigd op Prinses Margrietstraat 18 te Hedel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent