Bedrijven in Fijnaart

Wil je weten welke bedrijven er in Fijnaart zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Fijnaart.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Inside Power Training & Coaching
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Inside Power Training & Coaching is gevestigd op Kerkring 17 te Fijnaart en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

MiLo Secondhand
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MiLo Secondhand is gevestigd op Hazelaarstraat 24 te Fijnaart en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

J. Matthee Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap J. Matthee Holding B.V. is gevestigd op Sprookjeshof 6 te Fijnaart en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dorien Bruijnzeel zorgt
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Dorien Bruijnzeel zorgt is gevestigd op Koolmees 41 te Fijnaart en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Roks Streekwinkel
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Roks Streekwinkel is gevestigd op Blaaksedijk 14a te Fijnaart en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Joosten Dakbedekking
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Joosten Dakbedekking is gevestigd op Kadedijk 40 te Fijnaart en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Kenz Dienstverlening
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Kenz Dienstverlening is gevestigd op Achterweg 16 te Fijnaart en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 28 februari 2023

Huid+ Fijnaart
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Huid+ Fijnaart is gevestigd op Zoete Kroon 15 te Fijnaart en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 14 februari 2023

DSJ B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap DSJ B.V. is gevestigd op Eerste Kruisweg 4 te Fijnaart en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor DSJ
Opgericht in Januari 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor DSJ is gevestigd op Eerste Kruisweg 4 te Fijnaart en is actief in de branche Financiële holdings.

MiCare4U
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MiCare4U is gevestigd op Molenstraat 127 te Fijnaart en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

TheDogWebshop
Opgericht in Januari 2023

De onderneming TheDogWebshop is gevestigd op Molenstraat 107 te Fijnaart en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 2 februari 2023

KA Beautybar
Opgericht in Januari 2023

De onderneming KA Beautybar is gevestigd op Plataanstraat 25 te Fijnaart en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Malou B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Malou B.V. is gevestigd op Tennislaan 19 te Fijnaart en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ploeg Fietstechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Ploeg Fietstechniek is gevestigd op Prinses Christinastraat 52 te Fijnaart en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

 

Meer nieuws in Fijnaart

Snelheidscontroles Moerdijk

Flitser A16, Moerdijk
Dordrecht - Breda
Laatst waargenomen: 21:21 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent