Bedrijven in Nieuwemolen met Driehoek

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwemolen met Driehoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwemolen met Driehoek.

Filter Filter

Dinsdag 14 februari 2023

MiCare4U
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MiCare4U is gevestigd op Molenstraat 127 te Fijnaart en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Donderdag 2 februari 2023

SaZ-Leert B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap SaZ-Leert B.V. is gevestigd op Oude Heijningsedijk 16b te HEIJNINGEN en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Woensdag 14 december 2022

Next Chapter Ruiterbegeleiding
Opgericht in November 2022

De onderneming Next Chapter Ruiterbegeleiding is gevestigd op Oude Heijningsedijk 49 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Paardensport en maneges.

Woensdag 26 januari 2022

Van Andel Elektrotechniek V.O.F.
Opgericht in Juni 2017

De vennootschap onder firma Van Andel Elektrotechniek V.O.F. is gevestigd op Oude Heijningsedijk 37 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Bervoets Installaties
Opgericht in September 2006

De vennootschap onder firma Bervoets Installaties is gevestigd op Molenstraat 133 te Fijnaart en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Dinsdag 25 januari 2022

Handelsonderneming Bert Bosch
Opgericht in December 2020

De onderneming Handelsonderneming Bert Bosch is gevestigd op Oude Heijningsedijk 31 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Vrijdag 4 oktober 2019

Secretary Blue Eyes
Opgericht in September 2019

De onderneming Secretary Blue Eyes is gevestigd op Oude Heijningsedijk 31 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Dinsdag 13 september 2016

The Trendy Store
Opgericht in Januari 2016

De onderneming The Trendy Store is gevestigd op Oudemolensedijk 9 te FIJNAART en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Punkt Support
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Punkt Support is gevestigd op Molenstraat 80a te FIJNAART en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mest Intermediair Frijters
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Mest Intermediair Frijters is gevestigd op Oudemolensedijk 19 te FIJNAART en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 23 juni 2016

van Eijk Schoonmaakdiensten
Opgericht in Maart 2016

De onderneming van Eijk Schoonmaakdiensten is gevestigd op Oude Heijningsedijk 8 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Interbier B.V.
Opgericht in Maart 2016

De besloten vennootschap Interbier B.V. is gevestigd op Molenstraat 94 te FIJNAART en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Speel en Spring partyverhuur
Opgericht in Maart 2016

De vennootschap onder firma Speel en Spring partyverhuur is gevestigd op Oude Heijningsedijk 5 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Verhuur van kleding en huishoudelijke artikelen.

Maandag 20 juni 2016

DeRooij Technical Support & Components
Opgericht in April 2016

De onderneming DeRooij Technical Support & Components is gevestigd op Oude Heijningsedijk 25 te HEIJNINGEN en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

Donderdag 1 januari 2015

www.budgetincubators.com
Opgericht in April 2015

De onderneming www.budgetincubators.com is gevestigd op Oudemolensedijk 7 te FIJNAART en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Nieuwemolen met Driehoek

Snelheidscontroles Moerdijk

Flitser A16, Moerdijk
Dordrecht - Breda
Laatst waargenomen: 21:21 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent