Bedrijven in Nijmegen-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Nijmegen-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijmegen-Noord.

In Nijmegen-Noord zoek ik een:

  Donderdag 15 april 2021

  Isa Sales
  Opgericht in februari 2021

  De onderneming Isa Sales is gevestigd op Aquilastraat 3 te Nijmegen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Oosterhout > 6515DV
  MoyaSkin B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap MoyaSkin B.V. is gevestigd op Groot-Brittanniestraat 20 te Lent en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663HT
  MYEVERLANE Media
  Opgericht in april 2021

  De onderneming MYEVERLANE Media is gevestigd op Lavinia Fontanahof 10 te Lent en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663PE
  eQiP Energy B.V. i.o.
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming eQiP Energy B.V. i.o. is gevestigd op Griftdijk Zuid 77 te Lent en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663BB
  Lisanne Zorgt
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Lisanne Zorgt is gevestigd op Italiestraat 61 te Lent en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663PG
  EMOtiv B.V.
  Opgericht in maart 2021

  De besloten vennootschap EMOtiv B.V. is gevestigd op Lentse Tuinstraat 24 te Lent en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663BH
  KindFul coaching
  Opgericht in april 2021

  De onderneming KindFul coaching is gevestigd op Spinklosstraat 19 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Oosterhout > 6515GC
  Moed in de zorg
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Moed in de zorg is gevestigd op Ewartstraat 2 te Nijmegen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Oosterhout > 6515BB
  Beldman Opleidingen B.V.
  Opgericht in juli 2017

  De besloten vennootschap Beldman Opleidingen B.V. is gevestigd op Lentse Tuinstraat 24 te Lent en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663BH
  Mondzorg Lobke
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Mondzorg Lobke is gevestigd op Heinrich Bollstraat 53 te Nijmegen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Ressen > 6515ZL

  Donderdag 1 april 2021

  Arabic Avenue
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Arabic Avenue is gevestigd op Kruidenstraat 82 te Nijmegen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Oosterhout > 6515HT
  LINDE People Consultancy
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming LINDE People Consultancy is gevestigd op Kruidenstraat 79 te Nijmegen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Oosterhout > 6515HP
  Familietandarts Nijmegen B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Familietandarts Nijmegen B.V. is gevestigd op Thermionpark 8 te Lent en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663MM
  Jeugdtandarts Nijmegen B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Jeugdtandarts Nijmegen B.V. is gevestigd op Thermionpark 8 te Lent en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Lent > 6663MM
  Loep Medical B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Loep Medical B.V. is gevestigd op Simone de Beauvoirstraat 62 te Nijmegen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Nijmegen > Nijmegen-Noord > Ressen > 6515XG

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement