Bedrijven in Lent

Wil je weten welke bedrijven er in Lent zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lent.

Filter

Maandag 26 september 2022

Matchpertise B.V.
Opgericht in April 2014

De besloten vennootschap Matchpertise B.V. is gevestigd op Turennesingel 208 te Lent en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Isa Moon
Opgericht in September 2022

De onderneming Isa Moon is gevestigd op Fluitenkruid 2 te Lent en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Happy Healthy Food Advice
Opgericht in September 2022

De onderneming Happy Healthy Food Advice is gevestigd op Yves Montandstraat 73 te Lent en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Stichting Citizen Science Community Nijmegen
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Citizen Science Community Nijmegen is gevestigd op Balearenstraat 46 te Lent en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Mies Consultancy
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Mies Consultancy is gevestigd op Avilastraat 50 te Lent en is actief in de branche Public relationsbureaus.

I care nurse
Opgericht in September 2022

De onderneming I care nurse is gevestigd op Queenstraat 10 te Lent en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 13 september 2022

Hermsen Horeca B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Hermsen Horeca B.V. is gevestigd op Het Buske 1 te Lent en is actief in de branche Financiële holdings.

Hella +Elke
Opgericht in Januari 2015

De vennootschap onder firma Hella +Elke is gevestigd op Donatellostraat 14 te Lent en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

Hesius Beheer B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Hesius Beheer B.V. is gevestigd op Andalusiestraat 130 te Lent en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Zorg op Maat Partovi (ZMP)
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Zorg op Maat Partovi (ZMP) is gevestigd op Valenciastraat 23 te Lent en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Minerva Cares
Opgericht in September 2022

De onderneming Minerva Cares is gevestigd op Maurice Chevalierstraat 32 te Lent en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 12 september 2022

Emfase B.V.
Opgericht in Mei 1991

De besloten vennootschap Emfase B.V. is gevestigd op Pink Floydstraat 38 te Lent en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Leyla's zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Leyla's zorg is gevestigd op Bloemenhof 30 te Lent en is actief in de branche Thuiszorg.

Toon's Oliebollen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Toon's Oliebollen is gevestigd op Groot-Brittanniestraat 220 te Lent en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

MI.V. Zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming MI.V. Zorg is gevestigd op Titiaanstraat 70 te Lent en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent