Bedrijven in Noord-Beveland

Wil je weten welke bedrijven er in Noord-Beveland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord-Beveland.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Autoberging Van Halst B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Autoberging Van Halst B.V. is gevestigd op Ruiterplaatweg 2b te Kamperland en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

ER service
Opgericht in November 2022

De onderneming ER service is gevestigd op Stroodorp 12 te Kamperland en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Stichting Caudicaria
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Caudicaria is gevestigd op Voorstraat 45 te Colijnsplaat en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vi@nnely schoonmaakbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Vi@nnely schoonmaakbedrijf is gevestigd op Visserijstraat 8 te Wissenkerke en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

12B Group B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap 12B Group B.V. is gevestigd op Het Rip 7b te Kamperland en is actief in de branche Financiële holdings.

nazorgdesk
Opgericht in November 2022

De onderneming nazorgdesk is gevestigd op Christinastraat 1a te Kats en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

COCKTAIL VODKA B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap COCKTAIL VODKA B.V. is gevestigd op Barkey Wolfstraat 19 te Geersdijk en is actief in de branche Winkels in dranken.

Location Security & Service
Opgericht in November 2022

De onderneming Location Security & Service is gevestigd op Oost-Havenstraat 1 te Colijnsplaat en is actief in de branche Vervaardiging van platen, folie, buizen en profielen van kunststof.

Adrian Karreman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Adrian Karreman is gevestigd op Jacobadijk 3 te Kamperland en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Onderhoudsbedrijf H.W.A. Caspers
Opgericht in November 2022

De onderneming Onderhoudsbedrijf H.W.A. Caspers is gevestigd op Soelekerkestraat 10 te Kamperland en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Tripple B Zeeland
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tripple B Zeeland is gevestigd op Knotwilgendreef 13 te Kamperland en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Dierenarts Suzanne van der Weele
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dierenarts Suzanne van der Weele is gevestigd op Colijnsplaatseweg 38 te Colijnsplaat en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Donderdag 10 november 2022

Vereniging van Eigenaars Het Rip te Kamperland
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Het Rip te Kamperland is gevestigd op Duinvallei 37 te Kamperland en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Stichting Kansen voor ROBIN
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Kansen voor ROBIN is gevestigd op Julianastraat 21 te Wissenkerke en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

A.J. van de Zande
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A.J. van de Zande is gevestigd op Colijnsplaatseweg 10 te Colijnsplaat en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent