Bedrijven in Kortgene

Wil je weten welke bedrijven er in Kortgene zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kortgene.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Z. Berro klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Z. Berro klussenbedrijf is gevestigd op Willem-Alexanderstraat 24 te Kortgene en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kalt - Drob
Opgericht in September 2022

De onderneming Kalt - Drob is gevestigd op Hoofdstraat 79 te Kortgene en is actief in de branche Installatie van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Vrijdag 7 oktober 2022

Zeeuwse infra service personeelsdiensten B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Zeeuwse infra service personeelsdiensten B.V. is gevestigd op 1e Deltaweg 11 te KATS en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Dinsdag 13 september 2022

TINTA AT HOME
Opgericht in September 2022

De onderneming TINTA AT HOME is gevestigd op Perenlaan 3 te Kortgene en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 25 augustus 2022

Wijkvereniging De Stadspolder
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Wijkvereniging De Stadspolder is gevestigd op Spekdam 32 te Kortgene en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Hof van Haamstede B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Hof van Haamstede B.V. is gevestigd op Prinsendijk 21 te Kortgene en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

de vuufde demensi
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming de vuufde demensi is gevestigd op Pruimenlaan 1 te Kortgene en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Donderdag 4 augustus 2022

Stichting Ruilshop
Opgericht in Juli 2022

De stichting Stichting Ruilshop is gevestigd op Appellaan 4 te Kortgene en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Future Proof Marina
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Future Proof Marina is gevestigd op Valkenlaan 2 te Kortgene en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Van Maldegem Beheer B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Van Maldegem Beheer B.V. is gevestigd op Provincialeweg 8 te Kortgene en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 12 juli 2022

Vereniging van eigenaars gebouw Kaaistraat 23-25 te Kortgene in Noord-Beveland
Opgericht in April 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw Kaaistraat 23-25 te Kortgene in Noord-Beveland is gevestigd op Kaaistraat 23 te Kortgene en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Launspach Management
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma Launspach Management is gevestigd op Hoofdstraat 23 te Kortgene en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Gabri?lla Kamps
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Gabri?lla Kamps is gevestigd op Weststraat 5 te Kortgene en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dinsdag 28 juni 2022

Bouwcombinatie Zeeland B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Bouwcombinatie Zeeland B.V. is gevestigd op Nieuwstraat 1 te Kortgene en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vrijdag 10 juni 2022

Deprez Marketing
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Deprez Marketing is gevestigd op Hoofdstraat 79 te Kortgene en is actief in de branche Public relationsbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent