Bedrijfspanden in de gemeente Noord-Beveland

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Noord-Beveland en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter

Donderdag 29 september 2022

Agrarische grond Colijnsplaatseweg 63b Colijnsplaat

Dit bedrijfspand op het adres Colijnsplaatseweg 63b te Colijnsplaat heeft Agrarische grond als hoofdfunctie. Het betreft hier . .

Bedrijfsruimte . Colijnsplaat

Dit bedrijfspand op het adres . te Colijnsplaat is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.590 m² (in units vanaf 73 m²).

Woensdag 24 augustus 2022

Bedrijfsruimte Het Rip 7B Kamperland

Dit bedrijfspand op het adres Het Rip 7B te Kamperland is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 340 m² (in units vanaf 170 m²).

Vrijdag 18 februari 2022

Horecagelegenheid Hoofdstraat 35 Kortgene

Dit bedrijfspand op het adres Hoofdstraat 35 te Kortgene is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 349.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 138 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent