Bedrijven in Elst

Wil je weten welke bedrijven er in Elst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Elst.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Stichting Beheer Aandelen Holland Bioproducts
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting Beheer Aandelen Holland Bioproducts is gevestigd op Einsteinweg 6 te Elst en is actief in de branche Financiële holdings.

NewCo SB B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap NewCo SB B.V. is gevestigd op Voltweg 1 te Elst en is actief in de branche Financiële holdings.

Groencentrum 't Betuwe hoekje
Opgericht in Januari 1959

De onderneming Groencentrum 't Betuwe hoekje is gevestigd op Wolfhoeksestraat 9 te Elst en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

MC Automotive C.V.
Opgericht in Januari 2023

De commanditaire vennootschap MC Automotive C.V. is gevestigd op De Keijserstraat 16 te Elst en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Vinyl Mystery
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Vinyl Mystery is gevestigd op Suze Groeneweglaan 11 te Elst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Projectveiligheidbouw
Opgericht in November 2020

De onderneming Projectveiligheidbouw is gevestigd op Basilica 71 te Elst en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Beautyhouse BeYounique
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Beautyhouse BeYounique is gevestigd op Vlasstee 15 te Elst en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

J. Rikken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming J. Rikken is gevestigd op Wolfhoeksestraat 9 te Elst en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

PixelPalette
Opgericht in Februari 2023

De onderneming PixelPalette is gevestigd op Zoetendaal 199 te Elst en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Euro Logistics B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Euro Logistics B.V. is gevestigd op Industrieweg 20 te Elst en is actief in de branche Post zonder universele dienstverplichting.

Weba Uitzendorganisatie B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Weba Uitzendorganisatie B.V. is gevestigd op Industrieweg 20 te Elst en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Imotif Consultancy B.V.
Opgericht in Februari 2011

De besloten vennootschap Imotif Consultancy B.V. is gevestigd op Rijksweg-Noord 119 te Elst en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Logistiek Nederland B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Logistiek Nederland B.V. is gevestigd op Industrieweg 20 te Elst en is actief in de branche Post zonder universele dienstverplichting.

E-Mon B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap E-Mon B.V. is gevestigd op Rijksweg-Noord 119 te Elst en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Carcleaning Service B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Carcleaning Service B.V. is gevestigd op Industrieweg 20 te Elst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent