Bedrijfspanden in de gemeente Overbetuwe

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Overbetuwe en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zaterdag 25 maart 2023

Kantoorruimte Wilhelminaplein 2 Zetten

Dit bedrijfspand op het adres Wilhelminaplein 2 te Zetten is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 22 maart 2023

Winkelruimte Dorpsstraat 78 Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 78 te Elst (GE) is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 150 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Koppelingsweg 7D Andelst

Dit bedrijfspand op het adres Koppelingsweg 7D te Andelst is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning en overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m².

Kantoorruimte Nieuwe Aamsestraat 80 Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Aamsestraat 80 te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1800 met energielabel D. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 43 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 17 maart 2023

Kantoorruimte Dorpsstraat 29B Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 29B te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 320 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 16 maart 2023

Kantoorruimte Prinses Irenestraat 80 Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Prinses Irenestraat 80 te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 73 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 14 maart 2023

Bedrijfsruimte Buskesdries 15 Andelst

Dit bedrijfspand op het adres Buskesdries 15 te Andelst is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, krachtstroom, overheaddeuren, pantry en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.380 m².

Vrijdag 3 maart 2023

Horecagelegenheid Dorpsstraat 41 43 Heteren

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 41 43 te Heteren is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 595.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 425 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 1 maart 2023

Bedrijfsruimte Edisonweg 3 - 5 Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Edisonweg 3 - 5 te Elst (GE) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, overheaddeuren, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 3.012 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 27 februari 2023

Kantoorruimte Wanraaij 29B Andelst

Dit bedrijfspand op het adres Wanraaij 29B te Andelst is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 198 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zondag 26 februari 2023

Kantoorruimte Celsiusweg 18- E Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Celsiusweg 18- E te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 252.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 196 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 24 februari 2023

Bedrijfsruimte Industrieweg Oost 1E Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg Oost 1E te Elst (GE) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m².

Woensdag 15 februari 2023

Kantoorruimte Nieuwe Aamsestraat 84 C- 1A Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Aamsestraat 84 C- 1A te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Nieuwe Aamsestraat 84 C- 1B Elst (GE)

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwe Aamsestraat 84 C- 1B te Elst (GE) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 3 februari 2023

Kantoorruimte Muskushouwsestraat 36A Heteren

Dit bedrijfspand op het adres Muskushouwsestraat 36A te Heteren is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent