Bedrijven in Overbetuwe

Wil je weten welke bedrijven er in Overbetuwe zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Overbetuwe.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Rodenburg Dienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Rodenburg Dienstverlening is gevestigd op Wolfhoeksestraat 7 te Elst en is actief in de branche Grondverzet.

Fleur helpt
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Fleur helpt is gevestigd op Papekamp 33 te Elst en is actief in de branche Eventcatering.

NTJ vof
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma NTJ vof is gevestigd op Het Wiep 17 te Zetten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Peptalk Sportscoaching
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Peptalk Sportscoaching is gevestigd op Aureus 26 te Elst en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

IT Dolphins B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap IT Dolphins B.V. is gevestigd op Dijkstoellaan 16 te Elst en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Das Pas Zorg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Das Pas Zorg is gevestigd op Legioen 39 te Elst en is actief in de branche Thuiszorg.

Sterk aan het Werk
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sterk aan het Werk is gevestigd op Standerd 18 te Valburg en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

TVB culinair
Opgericht in Mei 2023

De onderneming TVB culinair is gevestigd op Prinses Marijkestraat 34 te Elst en is actief in de branche Eventcatering.

Geurts Consultancy & Management B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Geurts Consultancy & Management B.V. is gevestigd op Snodenhoeksestraat 30 te Elst en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Vereniging van Eigenaars
Opgericht in April 2023

De vereniging Vereniging van Eigenaars "bedrijfsverzamelgebouw" Wanraaij 4 tot en met 32 (even nummers) te Andelst is gevestigd op Wanraaij 4-32 te ANDELST en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Koks en Kraak
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Koks en Kraak is gevestigd op Weegschaal 24 te Elst en is actief in de branche Eventcatering.

POKK B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap POKK B.V. is gevestigd op Industrieweg Oost 9f 1 te Elst en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Human Resourcefulness
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Human Resourcefulness is gevestigd op St. Werenfriedplein 1c te Elst en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vpkmarc
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Vpkmarc is gevestigd op Vlasstee 9 te Elst en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Rens Derksen Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Rens Derksen Holding B.V. is gevestigd op Veenwortel 17 te Elst en is actief in de branche Financiƫle holdings.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent