Bedrijven in Zetten

Wil je weten welke bedrijven er in Zetten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zetten.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Kies Garant B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Kies Garant B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

JvdT Events
Opgericht in Maart 2023

De onderneming JvdT Events is gevestigd op De Hartogstraat 13 te Valburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Lactatiekundige Tanja op den Brouw-Mocking
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Lactatiekundige Tanja op den Brouw-Mocking is gevestigd op Goudreinet 6 te Zetten en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Tanich Music B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Tanich Music B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

ExcelBos
Opgericht in Februari 2023

De onderneming ExcelBos is gevestigd op Burg van Lyndenpark 61 te Valburg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

M. Bialek bouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming M. Bialek bouw is gevestigd op Koppelingsweg 13 te ANDELST en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

NAR Handel B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap NAR Handel B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Kees de Ruijter - Photography
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kees de Ruijter - Photography is gevestigd op Nansenstraat 44 te Zetten en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Gabry Bouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Gabry Bouw is gevestigd op Koppelingsweg 13 te ANDELST en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Beastly Athletics
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Beastly Athletics is gevestigd op Het Wiep 15 te Zetten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

N&R Expeditie B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap N&R Expeditie B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

FTS Services B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap FTS Services B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Handrix adviseur B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Handrix adviseur B.V. is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Betuwse Rust
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Betuwse Rust is gevestigd op Slopsestraat 2a te HERVELD en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Massagepraktijk Jessica Joosten
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Massagepraktijk Jessica Joosten is gevestigd op Slopsestraat 2a te HERVELD en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent