Bedrijven in Zetten

Wil je weten welke bedrijven er in Zetten zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zetten.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

InnovateGlobe Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap InnovateGlobe Group B.V. is gevestigd op Sterrenbos 5 te Valburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nell Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Nell Holding B.V. is gevestigd op de Veiling 32 te Zetten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

GIGI Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap GIGI Holding B.V. is gevestigd op de Veiling 12 te Zetten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tediax B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Tediax B.V. is gevestigd op Sterrenbos 5 te Valburg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

VGAB B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap VGAB B.V. is gevestigd op Tielsestraat 9d te VALBURG en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

J. Huis Events
Opgericht in April 2024

De onderneming J. Huis Events is gevestigd op Voorweem 31 te Valburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

RR-Vending
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma RR-Vending is gevestigd op Geurdeland 17g te ANDELST en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Van Ginkel Valburg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Van Ginkel Valburg B.V. is gevestigd op Tielsestraat 9d te VALBURG en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Next Route
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Next Route is gevestigd op Veldstraat 53a te Zetten en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hands2Work
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Hands2Work is gevestigd op de Veiling 2 te Zetten en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Tres Style
Opgericht in April 2024

De onderneming Tres Style is gevestigd op Kerkeakker 39 te HERVELD en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jurgen Dekker Internationaal Transport
Opgericht in April 2024

De onderneming Jurgen Dekker Internationaal Transport is gevestigd op Verlengde Emmastraat 5 te Andelst en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

SETHONE Cateraars B.V.
Opgericht in Oktober 2016

De besloten vennootschap SETHONE Cateraars B.V. is gevestigd op de Veiling 32 te Zetten en is actief in de branche Eventcatering.

Nell Materieel B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Nell Materieel B.V. is gevestigd op de Veiling 32 te Zetten en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Nomi Fashion Store
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Nomi Fashion Store is gevestigd op Bernadottestraat 26 te Zetten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Zetten

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement