Bedrijven in Panningen

Wil je weten welke bedrijven er in Panningen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Panningen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Remco Montage Hekwerken V.O.F.
Opgericht in Maart 2008

De vennootschap onder firma Remco Montage Hekwerken V.O.F. is gevestigd op Rozenobel 10 te Beringe en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Tom's Hospitality
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tom's Hospitality is gevestigd op Loo 5A te Panningen en is actief in de branche Eventcatering.

Jimmie Zorgt op Maat
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jimmie Zorgt op Maat is gevestigd op Dr. Ariensstraat 1B te Panningen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Vibora
Opgericht in September 2022

De onderneming Vibora is gevestigd op Kerkstraat 69 te Panningen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

JUUST Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap JUUST Holding B.V. is gevestigd op Burg. Janssenring 27 te Panningen en is actief in de branche Financiële holdings.

Maatschap W. Saasen en A. Slegers
Opgericht in Januari 1984

De maatschap Maatschap W. Saasen en A. Slegers is gevestigd op Kloosterstraat 36A te Helden en is actief in de branche Fokken en houden van varkens.

Liam_enjoyit
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Liam_enjoyit is gevestigd op Gen. Ritchiestraat 21 te Panningen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Restaurant E11F B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Restaurant E11F B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 11A te Panningen en is actief in de branche Restaurants.

E11F Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap E11F Holding B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 11A te Panningen en is actief in de branche Financiële holdings.

Resolvo Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Resolvo Beheer B.V. is gevestigd op Hondsheuvelstraat 13 te Panningen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Creating Offices B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Creating Offices B.V. is gevestigd op Hondsheuvelstraat 13 te Panningen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Marloes coacht
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marloes coacht is gevestigd op Bergweg 6 te Panningen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

PK Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap PK Beheer B.V. is gevestigd op Heibloemseweg 7 te Panningen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vanlier Montage
Opgericht in September 2022

De onderneming Vanlier Montage is gevestigd op Raadhuisstraat 106 te Panningen en is actief in de branche Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

Marielle Schoemakers
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marielle Schoemakers is gevestigd op Neerseweg 18 te Helden en is actief in de branche Thuiszorg.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent