Bedrijven in Panningen

Wil je weten welke bedrijven er in Panningen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Panningen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

DNJ-Machines B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap DNJ-Machines B.V. is gevestigd op Meijelseweg 39 te Beringe en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Little Fiesta shop
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Little Fiesta shop is gevestigd op Waalsestraat 25 te Beringe en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Drops
Opgericht in December 2013

De vennootschap onder firma Drops is gevestigd op van Hovellstraat 78 te Helden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Freelance Jes
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Freelance Jes is gevestigd op Keup 6 te EGCHEL en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Davo Auto's
Opgericht in Februari 2006

De vennootschap onder firma Davo Auto's is gevestigd op Schoolstraat 61 te Panningen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Sturme Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Sturme Holding B.V. is gevestigd op John F. Kennedylaan 36A te Panningen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JC consultancy holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap JC consultancy holding B.V. is gevestigd op Stox 16 te Panningen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Teun Tielen
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Teun Tielen is gevestigd op Linderweg 8 te Panningen en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SR Color Development
Opgericht in Februari 2023

De onderneming SR Color Development is gevestigd op Beukenhof 6 te Beringe en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

BK Glasbewassing
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BK Glasbewassing is gevestigd op Bernhardstraat 10 te Panningen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

BEFA Bouw
Opgericht in Februari 2023

De onderneming BEFA Bouw is gevestigd op Sterappel 9 te Helden en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Boobalooh
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Boobalooh is gevestigd op Pachtersweg 1 te Panningen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Dinsdag 28 februari 2023

Mees Verkoelen
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Mees Verkoelen is gevestigd op Gielenhofweg 29B te Egchel en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Bouwkoers B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap Bouwkoers B.V. is gevestigd op Slootsekuilen 9 te Beringe en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Malumath Egchel B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Malumath Egchel B.V. is gevestigd op Gielenhofweg 3 te Egchel en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent