Bedrijven in Panningen

Wil je weten welke bedrijven er in Panningen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Panningen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Wijnen Campers B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Wijnen Campers B.V. is gevestigd op John F. Kennedylaan 260 te Panningen en is actief in de branche Verhuur en lease van vrachtwagens, autobussen, caravans en aanhangwagens.

Wijngaarde Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Wijngaarde Beheer B.V. is gevestigd op Patersstraat 34 te Panningen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

G. Opstals Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap G. Opstals Holding B.V. is gevestigd op Keizerbosstraat 7 te Helden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

mrsahin Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap mrsahin Holding B.V. is gevestigd op Boskoop 8 te Helden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BruursWorks
Opgericht in Maart 2024

De onderneming BruursWorks is gevestigd op Brigadestraat 4 te Panningen en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels.

the Human Station
Opgericht in April 2024

De onderneming the Human Station is gevestigd op Kerkstraat 22E 1 te Panningen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Opstals Interieurmakers B.V.
Opgericht in Januari 2011

De besloten vennootschap Opstals Interieurmakers B.V. is gevestigd op Industrieterr Panningen 12B te Panningen en is actief in de branche Interieurbouw.

Meziani Financial Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Meziani Financial Services is gevestigd op Bongerd 29 te Helden en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

De Frisfabriek B.V.
Opgericht in Maart 2003

De besloten vennootschap De Frisfabriek B.V. is gevestigd op Steenstraat 30 te Panningen en is actief in de branche Interieurbouw.

O & D Investment B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap O & D Investment B.V. is gevestigd op Industrieterr Panningen 12B te Panningen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

J. Dirks Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap J. Dirks Holding B.V. is gevestigd op Rector Thomassenstraat 17 te Egchel en is actief in de branche Financiële holdings.

Tweewielerspeciaalzaak De TandeM B.V.
Opgericht in Mei 2006

De besloten vennootschap Tweewielerspeciaalzaak De TandeM B.V. is gevestigd op Kerkstraat 52A te Panningen en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

De Frisfabriek Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Frisfabriek Vastgoed B.V. is gevestigd op Steenstraat 30 te Panningen en is actief in de branche Financiële holdings.

De TandeM Vastgoed B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De TandeM Vastgoed B.V. is gevestigd op Kerkstraat 52A te Panningen en is actief in de branche Financiële holdings.

De TandeM Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De TandeM Holding B.V. is gevestigd op Kerkstraat 52A te Panningen en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Panningen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement