Bedrijven in Peel en Maas

Wil je weten welke bedrijven er in Peel en Maas zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Peel en Maas.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Let's Send
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Let's Send is gevestigd op Pottenbakkersoven 8 te Maasbree en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DJ Vaisla
Opgericht in November 2022

De onderneming DJ Vaisla is gevestigd op Loo 5A te Panningen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

De Kweker Invest B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap De Kweker Invest B.V. is gevestigd op Heldenseweg 16 te Kessel en is actief in de branche Financiële holdings.

Vlaaibaar VOF
Opgericht in Maart 2021

De vennootschap onder firma Vlaaibaar VOF is gevestigd op Kapelaan Nausstraat 31 te Egchel en is actief in de branche Public relationsbureaus.

RWJJ Logistics
Opgericht in November 2022

De onderneming RWJJ Logistics is gevestigd op Past v B Batenburgln 61 te Beringe en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Kelly Peters
Opgericht in November 2022

De onderneming Kelly Peters is gevestigd op Karreweg-Noord 32 te Kessel en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Woodapple Energy Solutions B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Woodapple Energy Solutions B.V. is gevestigd op John F. Kennedylaan 18A te Panningen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Lemmens special vehicles
Opgericht in December 2022

De onderneming Lemmens special vehicles is gevestigd op Marisbaan 31 te GRASHOEK en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

Vereniging van eigenaars gebouw aan de Sittarderweg nummers 187 tot en met 197 (oneven) te Heerlen
Opgericht in Juni 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars gebouw aan de Sittarderweg nummers 187 tot en met 197 (oneven) te Heerlen is gevestigd op Raadhuisplein 3A te Meijel en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Remofa
Opgericht in November 2022

De onderneming Remofa is gevestigd op Rector Thomassenstraat 11B te Egchel en is actief in de branche Reclamebureaus.

Ruuds computerservice, randapparatuur & 3D-printing
Opgericht in December 2022

De onderneming Ruuds computerservice, randapparatuur & 3D-printing is gevestigd op St. Vincentiusstraat 14 te Panningen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

G.O en G.O.M. Zanderink
Opgericht in December 2010

De maatschap G.O en G.O.M. Zanderink is gevestigd op Katsberg 1A te Meijel en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

LisAssist
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LisAssist is gevestigd op Donk 4 te Meijel en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Nurse Meike
Opgericht in November 2022

De onderneming Nurse Meike is gevestigd op Albert Neuhuysstraat 50 te Baarlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

M.J.J. Lormans Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap M.J.J. Lormans Holding B.V. is gevestigd op Bongerd 53 te Helden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent