Bedrijven in Gors

Wil je weten welke bedrijven er in Gors zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gors.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

2eHansje
Opgericht in Mei 2023

De onderneming 2eHansje is gevestigd op Melkkruid 68 te Purmerend en is actief in de branche Markthandel in tweedehands goederen.

MJW Montage
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MJW Montage is gevestigd op Levermosstraat 49A te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van deuren, ramen en kozijnen van hout.

Voltage.e
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Voltage.e is gevestigd op Wilgenroos 17 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Goede Montage
Opgericht in April 2023

De onderneming Goede Montage is gevestigd op Levermosstraat 49A te Purmerend en is actief in de branche Interieurbouw.

From Scratch Communications
Opgericht in Juli 2018

De vennootschap onder firma From Scratch Communications is gevestigd op De Oeverlanden 211 te Purmerend en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 23 mei 2023

Samira's Security Services
Opgericht in April 2023

De onderneming Samira's Security Services is gevestigd op Lepelblad 127 te Purmerend en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

NHI Nails
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma NHI Nails is gevestigd op Levermosstraat 60 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Exposure Academy 2.0
Opgericht in April 2023

De onderneming Exposure Academy 2.0 is gevestigd op Trilveenstraat 38 te Purmerend en is actief in de branche Projectontwikkeling.

De Leerplaneet
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Leerplaneet is gevestigd op Fonteinkruid 31 te Purmerend en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Snelport Transport
Opgericht in April 2023

De onderneming Snelport Transport is gevestigd op Dovenetelstraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Vrijdag 21 april 2023

True Nails by Ashley
Opgericht in Maart 2023

De onderneming True Nails by Ashley is gevestigd op Goudmosstraat 60 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

YS
Opgericht in April 2023

De onderneming YS is gevestigd op Fioringras 23 te Purmerend en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Martinus Tabak B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Martinus Tabak B.V. is gevestigd op Zwanebloem 9 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Route 100 B.V.
Opgericht in Oktober 2017

De besloten vennootschap Route 100 B.V. is gevestigd op Waterlandlaan 99 te Purmerend en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Hello Vietnam B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Hello Vietnam B.V. is gevestigd op Zwanebloem 59 te Purmerend en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent