Bedrijven in Gors-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Gors-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gors-Noord.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

MCP Entertainment
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MCP Entertainment is gevestigd op Wikkehof 15 te Purmerend en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Jonas Schoonmaak & Onderhoud
Opgericht in Januari 2014

De vennootschap onder firma Jonas Schoonmaak & Onderhoud is gevestigd op Basisveenstraat 45 te Purmerend en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Farid Enterprise
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Farid Enterprise is gevestigd op Waterlandlaan 48J te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SQUAWK iDENT B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap SQUAWK iDENT B.V. is gevestigd op Bladmoshof 41 te Purmerend en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Voorkom Tunnelvisie
Opgericht in November 2022

De onderneming Voorkom Tunnelvisie is gevestigd op Diephof 1 te Purmerend en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Kornel Juhasz Design
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kornel Juhasz Design is gevestigd op Dijckscampenlaan 76 te Purmerend en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Beauty By Kimy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Beauty By Kimy is gevestigd op Waterlandlaan 44E te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Buro Van Schooten B.V.
Opgericht in Maart 2008

De besloten vennootschap Buro Van Schooten B.V. is gevestigd op Dovenetelstraat 55 te Purmerend en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

KRH Services
Opgericht in December 2022

De onderneming KRH Services is gevestigd op Kraggeveenstraat 12 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nails at ease
Opgericht in December 2022

De onderneming Nails at ease is gevestigd op Slenkstraat 125 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

KlapKado
Opgericht in December 2022

De onderneming KlapKado is gevestigd op Weteringstraat 136 te Purmerend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

MyCoisa
Opgericht in December 2022

De onderneming MyCoisa is gevestigd op Markerkade 14 te Purmerend en is actief in de branche Thuiszorg.

Bruyne Installaties
Opgericht in December 2022

De onderneming Bruyne Installaties is gevestigd op Boezemkade 28 te Purmerend en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Maandag 30 januari 2023

Brood en Tulpen B.V.
Opgericht in Mei 2003

De besloten vennootschap Brood en Tulpen B.V. is gevestigd op Wielingenstraat 123 te Purmerend.

The Second Line of Risk
Opgericht in December 2022

De onderneming The Second Line of Risk is gevestigd op De Oeverlanden 89 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent