Bedrijven in Gors-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Gors-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gors-Noord.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

CR-edited
Opgericht in April 2024

De onderneming CR-edited is gevestigd op Dijckscampenlaan 26 te Purmerend en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Kent Zorg
Opgericht in April 2024

De onderneming Kent Zorg is gevestigd op Veenmossingel 31 te Purmerend en is actief in de branche Thuiszorg.

Clay By Lai
Opgericht in April 2024

De onderneming Clay By Lai is gevestigd op Waterlandlaan 48J te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NJ steigers B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap NJ steigers B.V. is gevestigd op Kilstraat 13 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

The Second Line of Risk B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap The Second Line of Risk B.V. is gevestigd op De Oeverlanden 89 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

The Second Line of Risk Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap The Second Line of Risk Holding B.V. is gevestigd op De Oeverlanden 89 te Purmerend en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Cultureel centrum Het Joods Werkdorp
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Cultureel centrum Het Joods Werkdorp is gevestigd op De Oeverlanden 98 te Purmerend en is actief in de branche Musea.

Ashim GD
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ashim GD is gevestigd op Baardmosstraat 49 te Purmerend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Estates Advertising
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Estates Advertising is gevestigd op Trilveenstraat 41 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Stichting Dierenvoedselbank Purmerend
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Dierenvoedselbank Purmerend is gevestigd op Puntmosstraat 41 te Purmerend en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Flex Diensten TSM
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Flex Diensten TSM is gevestigd op Dijckscampenlaan 49 te Purmerend en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Woensdag 10 april 2024

Schoonheidssalon Frances
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Schoonheidssalon Frances is gevestigd op Distelstraat 21 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Positive energy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Positive energy is gevestigd op Beatrixplein 37 te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Eli-waxing
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Eli-waxing is gevestigd op Dobbestraat 30 te Purmerend en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DJ AROJAN
Opgericht in Februari 2024

De onderneming DJ AROJAN is gevestigd op Beatrixplein 38 te Purmerend en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement