Bedrijven in Purmer-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Purmer-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Purmer-Zuid.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

Garage Brian
Opgericht in December 2022

De onderneming Garage Brian is gevestigd op Clara Visserstraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Hukema Entertainment
Opgericht in December 2022

De onderneming Hukema Entertainment is gevestigd op Slotermeer 14 te Purmerend en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Woensdag 14 december 2022

Bernardo Couto Soares
Opgericht in November 2022

De onderneming Bernardo Couto Soares is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 48 te Purmerend en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Gwenny Somberg
Opgericht in November 2022

De onderneming Gwenny Somberg is gevestigd op Andrej Sacharovstraat 63 te Purmerend en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

By NavA
Opgericht in November 2022

De onderneming By NavA is gevestigd op Koggenland 26 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Taptin B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Taptin B.V. is gevestigd op Koggenland 222 te Purmerend en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

The Easiest Product Solutions
Opgericht in November 2022

De onderneming The Easiest Product Solutions is gevestigd op Kennemerland 58 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Virtual Assistent Liu
Opgericht in November 2022

De onderneming Virtual Assistent Liu is gevestigd op Steve Bikostraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

DPR Coatings
Opgericht in November 2022

De onderneming DPR Coatings is gevestigd op Lingebos 5 te Purmerend en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

SGD Bouw Nederland
Opgericht in November 2022

De onderneming SGD Bouw Nederland is gevestigd op Lauwersmeer 185 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

F. Wurtz Franchise Coach
Opgericht in November 2022

De onderneming F. Wurtz Franchise Coach is gevestigd op Da Palestrinastraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Keramiek Botanique
Opgericht in November 2022

De onderneming Keramiek Botanique is gevestigd op Luitje Broekemastraat 92 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van huishoudelijk en sieraardewerk.

Kroon op het Werk B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Kroon op het Werk B.V. is gevestigd op Jan Bijhouwerstraat 40 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Koning op het Werk B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Koning op het Werk B.V. is gevestigd op Jan Bijhouwerstraat 40 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

VC Onderhoud en Schoonmaak
Opgericht in November 2022

De onderneming VC Onderhoud en Schoonmaak is gevestigd op Moeder Teresastraat 32 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent