Bedrijven in Purmer-Zuid/Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Purmer-Zuid/Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Purmer-Zuid/Zuid.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

Midwoud VOF
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Midwoud VOF is gevestigd op Albrecht Sprengerstraat 9 te Purmerend en is actief in de branche supermarkten.

Juli Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Juli Holding B.V. is gevestigd op Da Palestrinastraat 21 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

Tamara Rolman CX
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Tamara Rolman CX is gevestigd op Frescobaldistraat 134 te Purmerend en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Falko design
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Falko design is gevestigd op Frescobaldistraat 64 te Purmerend en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Ati Dienstverlening
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ati Dienstverlening is gevestigd op Vrijheidsplantsoen 22 te Purmerend en is actief in de branche Koeriers.

Scharniermallen.nl
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Scharniermallen.nl is gevestigd op Brahmsstraat 143 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Esellable
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Esellable is gevestigd op Clara Visserstraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Giwa Recruitment B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Giwa Recruitment B.V. is gevestigd op Andrej Sacharovstraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Chantal Dekker zorgbegeleider/social work
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Chantal Dekker zorgbegeleider/social work is gevestigd op Ruth Firststraat 42 te Purmerend en is actief in de branche Geestelijke gezondheids- en verslavingszorg met overnachting.

Devicely
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Devicely is gevestigd op Albert John Luthulistr 42 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

PROSAVINGS B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap PROSAVINGS B.V. is gevestigd op Jurgensstraat 37 te Purmerend en is actief in de branche Groothandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal.

Cowbi B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Cowbi B.V. is gevestigd op Jan Ritzema Bosstraat 52 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ritchess
Opgericht in December 2015

De onderneming Ritchess is gevestigd op Persijnlaan 88 te Purmerend en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Giwa Store B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Giwa Store B.V. is gevestigd op Andrej Sacharovstraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kaijoeyy
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Kaijoeyy is gevestigd op Moeder Teresastraat 49 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement