Bedrijven in Purmer-Zuid/Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Purmer-Zuid/Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Purmer-Zuid/Zuid.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Bernardo Couto Soares
Opgericht in November 2022

De onderneming Bernardo Couto Soares is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 48 te Purmerend en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Gwenny Somberg
Opgericht in November 2022

De onderneming Gwenny Somberg is gevestigd op Andrej Sacharovstraat 63 te Purmerend en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Virtual Assistent Liu
Opgericht in November 2022

De onderneming Virtual Assistent Liu is gevestigd op Steve Bikostraat 15 te Purmerend en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

F. Wurtz Franchise Coach
Opgericht in November 2022

De onderneming F. Wurtz Franchise Coach is gevestigd op Da Palestrinastraat 7 te Purmerend en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Keramiek Botanique
Opgericht in November 2022

De onderneming Keramiek Botanique is gevestigd op Luitje Broekemastraat 92 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van huishoudelijk en sieraardewerk.

Kroon op het Werk B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Kroon op het Werk B.V. is gevestigd op Jan Bijhouwerstraat 40 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Koning op het Werk B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Koning op het Werk B.V. is gevestigd op Jan Bijhouwerstraat 40 te Purmerend en is actief in de branche Financiële holdings.

VC Onderhoud en Schoonmaak
Opgericht in November 2022

De onderneming VC Onderhoud en Schoonmaak is gevestigd op Moeder Teresastraat 32 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

IsaJaneCams
Opgericht in November 2022

De onderneming IsaJaneCams is gevestigd op Steve Bikostraat 19 te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

TimeSaverMedia
Opgericht in November 2022

De onderneming TimeSaverMedia is gevestigd op Bisschop Romerostraat 136 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Sonder Qards
Opgericht in November 2022

De onderneming Sonder Qards is gevestigd op Persijnlaan 92 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

PhysioGenesis
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming PhysioGenesis is gevestigd op Brantjesstraat 53 te Purmerend en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

YBR Services
Opgericht in November 2022

De onderneming YBR Services is gevestigd op Bisschop Romerostraat 124 te Purmerend en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 10 november 2022

Gastouder DB
Opgericht in November 2022

De onderneming Gastouder DB is gevestigd op Frescobaldistraat 118 te Purmerend en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Djadja-unity
Opgericht in November 2022

De onderneming Djadja-unity is gevestigd op Rosa Luxemburgpark 123 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent