Bedrijven in Wijk 02

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 02 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 02.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Zorg van Nightingale
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Zorg van Nightingale is gevestigd op Willem van Rijswijckstr 26 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Georgios Themelis
Opgericht in April 2023

De onderneming Georgios Themelis is gevestigd op Lindelaan 208 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Maria Tzepi
Opgericht in April 2023

De onderneming Maria Tzepi is gevestigd op Blekerslaan 69 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

R-N-O Music
Opgericht in April 2023

De onderneming R-N-O Music is gevestigd op Lindelaan 85 te Rijswijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Evangelia Petrou
Opgericht in April 2023

De onderneming Evangelia Petrou is gevestigd op Lindelaan 208 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

HHBA Infra
Opgericht in April 2023

De onderneming HHBA Infra is gevestigd op Jozef Israelslaan 301 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

ImproNation Stichting
Opgericht in April 2023

De stichting ImproNation Stichting is gevestigd op Van Vredenburchweg 62 te Rijswijk en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Wild Waves
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Wild Waves is gevestigd op Acacialaan 9 te Rijswijk en is actief in de branche Haarverzorging.

DAJI Gifts
Opgericht in Mei 2023

De onderneming DAJI Gifts is gevestigd op Rembrandtkade 124 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

CBBC B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap CBBC B.V. is gevestigd op Schoolstraat 4 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Carla's van Zijderveld B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Carla's van Zijderveld B.V. is gevestigd op Schoolstraat 4 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in boeken.

VVE Rembrandtkade 92/94 te Rijswijk
Opgericht in Januari 1980

De vereniging VVE Rembrandtkade 92/94 te Rijswijk is gevestigd op Rembrandtkade 94 te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

JessAll Entertainment
Opgericht in April 2023

De onderneming JessAll Entertainment is gevestigd op Steenlaan 95 te Rijswijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Picturedbyjulia
Opgericht in April 2023

De onderneming Picturedbyjulia is gevestigd op Cederlaan 35 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

MSD Brandwacht & Beveiliging
Opgericht in April 2023

De onderneming MSD Brandwacht & Beveiliging is gevestigd op Willem van Rijswijckstr 48 te Rijswijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent