Bedrijven in Wijk 02

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 02 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 02.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Van der Kraan Ambachten B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Van der Kraan Ambachten B.V. is gevestigd op Herenstraat 87 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting R
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting R is gevestigd op Van Vredenburchplantsoen 52 te Rijswijk en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Magal? Holotiuk Photography
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Magal? Holotiuk Photography is gevestigd op Stadhoudersstraat 30 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

CROONKING
Opgericht in April 2024

De onderneming CROONKING is gevestigd op Herenstraat 57 te Rijswijk en is actief in de branche Sanering en overig afvalbeheer.

Irma's glas in lood
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Irma's glas in lood is gevestigd op Jozef Israelslaan 453 te Rijswijk en is actief in de branche Vormen en bewerken van vlakglas.

B.Visser allround onderhoud
Opgericht in Mei 2024

De onderneming B.Visser allround onderhoud is gevestigd op Magnolialaan 5 te Rijswijk en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Dinsdag 11 juni 2024

Glazenwassersbedrijf F. Looije
Opgericht in Januari 1999

De vennootschap onder firma Glazenwassersbedrijf F. Looije is gevestigd op Ieplaan 88 te Rijswijk en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Steiger en constructiebedrijf TG B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Steiger en constructiebedrijf TG B.V. is gevestigd op Rozenstraat 48 te Rijswijk en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Architect of change
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Architect of change is gevestigd op Jozef Israelslaan 227 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Vereniging van Eigenaars Paulus Potterlaan 10 en 12 gevestigd te Rijswijk, Zuid-Holland
Opgericht in April 1982

De vereniging Vereniging van Eigenaars Paulus Potterlaan 10 en 12 gevestigd te Rijswijk, Zuid-Holland is gevestigd op Paulus Potterlaan 12 te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Myka Studios
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Myka Studios is gevestigd op Paulus Potterlaan 16 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Costa Artworks & Design
Opgericht in April 2024

De onderneming Costa Artworks & Design is gevestigd op Lindelaan 187 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Knead & Glide
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Knead & Glide is gevestigd op Van Vredenburchweg 21 te Rijswijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Maeva Lau
Opgericht in April 2024

De onderneming Maeva Lau is gevestigd op Laantje van Westerbro 15 te Rijswijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Karahanli
Opgericht in April 2024

De onderneming Karahanli is gevestigd op Haagweg 82c te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement