Bedrijven in Bomenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Bomenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bomenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Blue Wave Finance B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Blue Wave Finance B.V. is gevestigd op Thierenskade 4 te Rijswijk en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Blue Wave Finance Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Blue Wave Finance Holding B.V. is gevestigd op Thierenskade 4 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Tsavalas Klimaat- en Koeltechniek V.O.F.
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma Tsavalas Klimaat- en Koeltechniek V.O.F. is gevestigd op Sir Winston Churchillln 169 te Rijswijk en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Morganised
Opgericht in April 2024

De onderneming Morganised is gevestigd op Acacialaan 38 te Rijswijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Chrysovalantis Tzepis
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Chrysovalantis Tzepis is gevestigd op Haagweg 148-01 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Christos Tzepis
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Christos Tzepis is gevestigd op Haagweg 148-01 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Het LachAtelier
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Het LachAtelier is gevestigd op Populierlaan 77 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 10 april 2024

Cool Kepala B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Cool Kepala B.V. is gevestigd op Haagweg 150 te Rijswijk en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Leia LA
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Leia LA is gevestigd op Plataanstraat 28 te Rijswijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stonegold
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Stonegold is gevestigd op Kerklaan 65 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Inmetaal B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Inmetaal B.V. is gevestigd op Lijsterbeslaan 123 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Juve Care
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Juve Care is gevestigd op Magnolialaan 2 te Rijswijk en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Fire Starter Film Studio
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Fire Starter Film Studio is gevestigd op Sir Winston Churchillln 89 te Rijswijk en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Tandarts E. den Otter
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tandarts E. den Otter is gevestigd op Verhagen Metmanstraat 45 te Rijswijk en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Nomad Nurse
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nomad Nurse is gevestigd op Sir Winston Churchillln 211 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement