Bedrijven in Rembrandtkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Rembrandtkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rembrandtkwartier.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Vereniging van Eigenaars Dennelaan 37 en 39 te Rijswijk (Zuid-Holland)
Opgericht in Mei 1974

De vereniging Vereniging van Eigenaars Dennelaan 37 en 39 te Rijswijk (Zuid-Holland) is gevestigd op Dennelaan 37 te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Matthijs Zwinderman
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Matthijs Zwinderman is gevestigd op Jozef Israelslaan 457 te Rijswijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

M-Report Support
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming M-Report Support is gevestigd op Jozef Israelslaan 18 te Rijswijk en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken, tijdschriften e.d..

Dinsdag 10 oktober 2023

Dani Damonze Yoga
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dani Damonze Yoga is gevestigd op Burgemeester Elsenlaan 39 te Rijswijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Fazo Klussenbedrijf
Opgericht in September 2023

De onderneming Fazo Klussenbedrijf is gevestigd op Burgemeester Elsenlaan 305 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 2 oktober 2023

Atelier Michel
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Atelier Michel is gevestigd op Frans Halskade 86 te Rijswijk en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Candle Eve Lab
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Candle Eve Lab is gevestigd op Willem van Rijswijckstr 2 te Rijswijk en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Dinsdag 12 september 2023

M.E. Bongers Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap M.E. Bongers Holding B.V. is gevestigd op Daniel Catterwijckstraat 79 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

KneadIT
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming KneadIT is gevestigd op Rembrandtkade 108 te Rijswijk en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Randstad Expertise B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Randstad Expertise B.V. is gevestigd op Daniel Catterwijckstraat 79 te Rijswijk en is actief in de branche Risicoanalisten en schadetaxateurs.

BTechnology
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming BTechnology is gevestigd op Carel Nakkenstraat 35 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Fietshuis
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Fietshuis is gevestigd op Burgemeester Elsenlaan 175 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

Donderdag 24 augustus 2023

Iliev Service
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Iliev Service is gevestigd op Paulus Potterlaan 12 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Draganova Loondienst
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Draganova Loondienst is gevestigd op Paulus Potterlaan 12 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Dinsdag 25 juli 2023

Hoogenboom Boom & Tuin Verzorging
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Hoogenboom Boom & Tuin Verzorging is gevestigd op Kastanjelaan 64 te Rijswijk en is actief in de branche Landschapsverzorging.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent