Bedrijven in Wijk 06

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 06 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 06.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Leo Heron
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Leo Heron is gevestigd op Van Vredenburchweg 477 te Rijswijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Ramkisoensing Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Ramkisoensing Holding B.V. is gevestigd op Steenvoordelaan 472 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Blueprint Analytics B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Blueprint Analytics B.V. is gevestigd op Steenvoordelaan 472 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Tan ICT Consulting
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Tan ICT Consulting is gevestigd op Van Vredenburchweg 443 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Miss Cleaning
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Miss Cleaning is gevestigd op Willem Royaardsstraat 37 te Rijswijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

K.A.B. Koster Advies Bureau
Opgericht in Mei 2023

De onderneming K.A.B. Koster Advies Bureau is gevestigd op Purperstraat 5 te Rijswijk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Care by Gin
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Care by Gin is gevestigd op Steenvoordelaan 359 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Zanoni Trade
Opgericht in April 2023

De onderneming Zanoni Trade is gevestigd op Steenvoordelaan 37 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Boon 16
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Boon 16 is gevestigd op Dr H. Colijnlaan 339F617 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Tridus B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Tridus B.V. is gevestigd op Terracottastraat 75 te Rijswijk en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Dinsdag 23 mei 2023

Khaled Transport
Opgericht in September 2019

De onderneming Khaled Transport is gevestigd op Buziaulaan 57 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Rafael's
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Rafael's is gevestigd op Purperstraat 24 te Rijswijk en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk.

Alsheik Bouw
Opgericht in April 2023

De onderneming Alsheik Bouw is gevestigd op Henri ter Hallsingel 104 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

J.C. Kayser Security Guard
Opgericht in April 2023

De onderneming J.C. Kayser Security Guard is gevestigd op Steenvoordelaan 27d te Rijswijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Pittige Patta's
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Pittige Patta's is gevestigd op Van Vredenburchweg 489 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent