Bedrijven in Kleurenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Kleurenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kleurenbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Sound System In Living Colours
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Sound System In Living Colours is gevestigd op Van Vredenburchweg 831 te Rijswijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Conversion Prefab
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Conversion Prefab is gevestigd op Hoogkamerlaan 21 te Rijswijk en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Care For You By Bouaiadi
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Care For You By Bouaiadi is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 703 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 13 februari 2023

Jaan I.S. Bouw
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Jaan I.S. Bouw is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 439 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 2 februari 2023

YOUS-Dienstverlening
Opgericht in Januari 2023

De onderneming YOUS-Dienstverlening is gevestigd op Regenbooglaan 51 te Rijswijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Sulivene Care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sulivene Care is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 471 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Senco Transport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Senco Transport is gevestigd op Terracottastraat 48 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Onderhoudsbedrijf Achterberg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Onderhoudsbedrijf Achterberg is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 477 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

CBA Techniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming CBA Techniek is gevestigd op Purperstraat 32 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Isem Voegbedrijf
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Isem Voegbedrijf is gevestigd op Terracottastraat 3 te Rijswijk en is actief in de branche Metselen en voegen.

Klavertje 4 Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klavertje 4 Zorg is gevestigd op Regenbooglaan 131 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Josh Unlimited
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Josh Unlimited is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 769 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Fikzability
Opgericht in December 2022

De onderneming Fikzability is gevestigd op Van Vredenburchweg 659 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Maandag 30 januari 2023

Basri Loonbedrijf
Opgericht in December 2022

De onderneming Basri Loonbedrijf is gevestigd op Hilvoordestraat 8 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Woensdag 14 december 2022

Femke Breedijk t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw
Opgericht in December 2022

De onderneming Femke Breedijk t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw is gevestigd op Steenvoordelaan 124 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent