Bedrijven in Stationskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Stationskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stationskwartier.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Bombowatches V.O.F.
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Bombowatches V.O.F. is gevestigd op Henriette Roland Holstln 137 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Yuri Bouw
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Yuri Bouw is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 1 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Andrii Sobko
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Andrii Sobko is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 1 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Dinsdag 11 juni 2024

Doeitegenroken
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Doeitegenroken is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 5F073 te Rijswijk en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

RQ-Finance
Opgericht in April 2024

De onderneming RQ-Finance is gevestigd op J.H.A. Schaperlaan 33 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

A+ Quality Nursing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming A+ Quality Nursing is gevestigd op Dr H. Colijnlaan 339F408 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 24 april 2024

Sir Winston Rotterdam B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Sir Winston Rotterdam B.V. is gevestigd op Kessler Park 30 te Rijswijk en is actief in de branche Exploitatie van amusements- en speelautomaten.

Studio Cici
Opgericht in April 2024

De onderneming Studio Cici is gevestigd op Dr H. Colijnlaan 339F212 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

Woensdag 10 april 2024

Midya's Kids Care
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Midya's Kids Care is gevestigd op Huis te Landelaan 452 te Rijswijk en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

IMG consulting
Opgericht in Maart 2024

De onderneming IMG consulting is gevestigd op Huis te Landelaan 424F202 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MTZ Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap MTZ Holding B.V. is gevestigd op P.C. Boutenslaan 45 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VIPlast
Opgericht in Februari 2024

De onderneming VIPlast is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 1 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

SAN Multiservices
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SAN Multiservices is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 5F073 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

KajNad
Opgericht in Februari 2024

De onderneming KajNad is gevestigd op Huis te Landelaan 470 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 18 maart 2024

Karelina IT Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Karelina IT Consulting is gevestigd op Generaal Eisenhowerplein 5F121 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement