Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  Keijzer Coaching
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Keijzer Coaching is gevestigd op Grotekerkstraat 17 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041CR
  Jobstrada
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Jobstrada is gevestigd op Steegstraat 20 te Roermond en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041EA
  Instituto El Sur
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Instituto El Sur is gevestigd op Begijnhofstraat 511 te Roermond en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041GW
  Anja Roelofs
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Anja Roelofs is gevestigd op Venlosepoort 3 te Roermond en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041CG
  C to go
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming C to go is gevestigd op Hambeek 45 te Roermond en is actief in de branche Haarverzorging.

  Roermond » Centrum » Roer-Roer-Zuid » 6041NE

  Woensdag 23 januari 2019

  Univerz Facility
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Univerz Facility is gevestigd op Steegstraat 35 te Roermond en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041EA
  Aarri International
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Aarri International is gevestigd op Pelserstraat 213 te Roermond en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041JT
  Arthur van Eldik
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Arthur van Eldik is gevestigd op Schuitenberg 29 te Roermond en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041JG
  Anja Eckhoff
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Anja Eckhoff is gevestigd op Schuitenberg 29 te Roermond en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041JG
  Maaswaard
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Maaswaard is gevestigd op Willem II Singel 50 te Roermond en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041HT
  Bubbles & Bites
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Bubbles & Bites is gevestigd op Bakkerstraat 26 te Roermond en is actief in de branche Restaurants.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041JR
  Carthi B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Carthi B.V. is gevestigd op Evenkamp 61 te Roermond en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Roermond » Centrum » Roer-Roer-Zuid » 6041PD

  Maandag 7 januari 2019

  Noze
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Noze is gevestigd op Heyberg 5 te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Roermond » Centrum » Roer-Roer-Zuid » 6041RH
  Life & Looks Bodyfit
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Life & Looks Bodyfit is gevestigd op Luifelstraat 42 te Roermond en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041EK
  Gewoon Recht
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gewoon Recht is gevestigd op Roerderweg 43 te Roermond en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  Roermond » Centrum » Roer-Roer-Zuid » 6041NR
  Carli Montage
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Carli Montage is gevestigd op Dionysiusstraat 20 te Roermond en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041GE
  SEPI Vastgoed B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap SEPI Vastgoed B.V. is gevestigd op Swalmerstraat 73 te Roermond en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041CW
  BTG Europe B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap BTG Europe B.V. is gevestigd op Looskade 20 te Roermond en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Roermond » Centrum » Binnenstad » 6041LE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?