Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Donderdag 1 april 2021

  Vereniging van eigenaars Godsweerdersingel 62 tot en met 70 (even nummers) te Roermond
  Opgericht in maart 2021

  De vereniging Vereniging van eigenaars Godsweerdersingel 62 tot en met 70 (even nummers) te Roermond is gevestigd op Godsweerdersingel 62 te Roermond en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041GM
  Vereniging van eigenaars parkeerterrein Lindanus Zuid gelegen tussen de Burgemeester Custersstraat en de Dokter B?rstraat te Roermon
  Opgericht in maart 2021

  De vereniging Vereniging van eigenaars parkeerterrein Lindanus Zuid gelegen tussen de Burgemeester Custersstraat en de Dokter B?rstraat te Roermon is gevestigd op ECI 2 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041MA
  VvE Burgemeester Hobusstraat 62, 66 en 70 te Nederweert
  Opgericht in januari 2021

  De vereniging VvE Burgemeester Hobusstraat 62, 66 en 70 te Nederweert is gevestigd op ECI 2 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041MA
  Playspicy
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming Playspicy is gevestigd op Wilhelminasingel 3 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041CH
  By Sammy
  Opgericht in maart 2021

  De onderneming By Sammy is gevestigd op Walbreukergraaf 30 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Roermond > Centrum > Roer-Roer-Zuid > 6041NX
  Stichting Leergeluk
  Opgericht in februari 2021

  De stichting Stichting Leergeluk is gevestigd op Roersingel 1C te Roermond en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041KX
  Mandeligheid index 4 Roersingel Hoofdsplitsing
  Opgericht in november 2002

  De vereniging Mandeligheid index 4 Roersingel Hoofdsplitsing is gevestigd op ECI 2 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041MA
  OAMKB Roermond-Venlo B.V.
  Opgericht in mei 2011

  De besloten vennootschap OAMKB Roermond-Venlo B.V. is gevestigd op Kapellerpoort 1 te Roermond en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041HZ
  Vereniging van eigenaars Stallingsgarage Hof van Langfoor te Sittard
  Opgericht in juni 2019

  De vereniging Vereniging van eigenaars Stallingsgarage Hof van Langfoor te Sittard is gevestigd op ECI 2 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041MA
  Vereniging van eigenaars woningen appartementengebouw A en appartementengebouw B en stallingsgarage Hof van Langfoor te Sittard
  Opgericht in juni 2019

  De vereniging Vereniging van eigenaars woningen appartementengebouw A en appartementengebouw B en stallingsgarage Hof van Langfoor te Sittard is gevestigd op ECI 2 te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Roermond > Centrum > Roerzicht-Voorstad > 6041MA
  P-CVD B.V.
  Opgericht in augustus 2009

  De besloten vennootschap P-CVD B.V. is gevestigd op Pollartstraat 19 te Roermond en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041GC
  LyHa Holding B.V.
  Opgericht in november 2020

  De besloten vennootschap LyHa Holding B.V. is gevestigd op Looskade 20 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041LE
  ILOS New Energy NL B.V.
  Opgericht in januari 2021

  De besloten vennootschap ILOS New Energy NL B.V. is gevestigd op Sint Jansstraat 14 te Roermond en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041CT
  Holding P-CVD B.V.
  Opgericht in februari 2021

  De besloten vennootschap Holding P-CVD B.V. is gevestigd op Pollartstraat 19 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

  Roermond > Centrum > Binnenstad > 6041GC
  Urgent 21 B.V.
  Opgericht in november 2020

  De besloten vennootschap Urgent 21 B.V. is gevestigd op Hambeek 116 te Roermond en is actief in de branche Financiële holdings.

  Roermond > Centrum > Roer-Roer-Zuid > 6041NJ

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement