Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Gerjo Dresses V.O.F.
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Gerjo Dresses V.O.F. is gevestigd op Schoenmakersstraat 14 te Roermond en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Toulouse GmbH
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Toulouse GmbH is gevestigd op Bisschop Lindanussingel 55 te Roermond en is actief in de branche Verhuur en lease van vrachtwagens, autobussen, caravans en aanhangwagens.

Yaadies Kitchen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Yaadies Kitchen is gevestigd op Leliestraat 1 te Roermond en is actief in de branche Eventcatering.

de Bock Vastgoedbeheer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming de Bock Vastgoedbeheer is gevestigd op Kraanpoort 1B te Roermond en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Paco Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paco Bouw is gevestigd op Minderbroederssingel 33C 02 te Roermond en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Folded Paper
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Folded Paper is gevestigd op Bethlehemstraat 52 te Roermond en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Syska Klusbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Syska Klusbedrijf is gevestigd op Hamstraat 7C te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sven Jehae
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sven Jehae is gevestigd op Willem II Singel 41 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Walschot Investment Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Walschot Investment Holding B.V. is gevestigd op Maashaven 876 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Walschot Consulting B.V.
Opgericht in Januari 2022

De besloten vennootschap Walschot Consulting B.V. is gevestigd op Maashaven 876 te Roermond en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Abazi Transport B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Abazi Transport B.V. is gevestigd op Swalmerstraat 72 te Roermond en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Laura Verzorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Laura Verzorgt is gevestigd op Hattem 102 te Roermond en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

SP Logistics
Opgericht in September 2022

De onderneming SP Logistics is gevestigd op Dionysiusstraat 320 te Roermond en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Justus von Liebig Stichting
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Justus von Liebig Stichting is gevestigd op Heilige Geeststraat 33 te Roermond en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Vereniging van (onder)Eigenaars Residence Ancien Cadastre
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van (onder)Eigenaars Residence Ancien Cadastre "Begijnhofstraat 28 Roermond" is gevestigd op Begijnhofstraat 20B te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent