Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Gerjo Dresses V.O.F.
Opgericht in Januari 2019

De vennootschap onder firma Gerjo Dresses V.O.F. is gevestigd op Schoenmakersstraat 14 te Roermond en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

Yaadies Kitchen
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Yaadies Kitchen is gevestigd op Leliestraat 1 te Roermond en is actief in de branche Eventcatering.

de Bock Vastgoedbeheer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming de Bock Vastgoedbeheer is gevestigd op Kraanpoort 1B te Roermond en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Paco Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paco Bouw is gevestigd op Minderbroederssingel 33C 02 te Roermond en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Folded Paper
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Folded Paper is gevestigd op Bethlehemstraat 52 te Roermond en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Syska Klusbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Syska Klusbedrijf is gevestigd op Hamstraat 7C te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sven Jehae
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sven Jehae is gevestigd op Willem II Singel 41 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Abazi Transport B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Abazi Transport B.V. is gevestigd op Swalmerstraat 72 te Roermond en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

SP Logistics
Opgericht in September 2022

De onderneming SP Logistics is gevestigd op Dionysiusstraat 320 te Roermond en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Justus von Liebig Stichting
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Justus von Liebig Stichting is gevestigd op Heilige Geeststraat 33 te Roermond en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Vereniging van (onder)Eigenaars Residence Ancien Cadastre
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van (onder)Eigenaars Residence Ancien Cadastre "Begijnhofstraat 28 Roermond" is gevestigd op Begijnhofstraat 20B te Roermond en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Geld & Woning Midden Limburg B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap Geld & Woning Midden Limburg B.V. is gevestigd op Minderbroederssingel 17 te Roermond en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

LydiaCoxzorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LydiaCoxzorgt is gevestigd op Carmelitessenstraat 36 te Roermond en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Vrijdag 7 oktober 2022

Stirmouth Interim Management
Opgericht in September 2022

De onderneming Stirmouth Interim Management is gevestigd op Pollartstraat 3A te Roermond en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

GAAF Automotive B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GAAF Automotive B.V. is gevestigd op Lindanusstraat 11 te Roermond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent