Bedrijven in Hoogvonderen

Wil je weten welke bedrijven er in Hoogvonderen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoogvonderen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Nursing by Maud
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nursing by Maud is gevestigd op Adelaarshorst 16 te Roermond en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Marco Janssens
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marco Janssens is gevestigd op Reinvarenhof 31 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Sun House Roermond
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sun House Roermond is gevestigd op Faunasingel 17 te Roermond en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Wat Jofel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wat Jofel is gevestigd op Akeleihof 64 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

Sahin GLSV
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sahin GLSV is gevestigd op Weefsterstraat 54 te Roermond en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Dinsdag 13 september 2022

Flexzorg Limburg
Opgericht in September 2022

De onderneming Flexzorg Limburg is gevestigd op Weefsterstraat 5 te Roermond en is actief in de branche Thuiszorg.

Wolters Ink & Art
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Wolters Ink & Art is gevestigd op Huurvaarderstraat 126 te Roermond en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Woensdag 31 augustus 2022

Salon Nina
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Salon Nina is gevestigd op Gentiaanhof 80 te Roermond en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Claud Creative
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Claud Creative is gevestigd op Valkenhorst 3 te Roermond en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Machinist verhuur Begheijn
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Machinist verhuur Begheijn is gevestigd op Wapenstekererf 7 te Roermond en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Curls by Fiorella
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Curls by Fiorella is gevestigd op Wevererf 3 te Roermond en is actief in de branche Haarverzorging.

Donderdag 25 augustus 2022

jazzy j'ace
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming jazzy j'ace is gevestigd op Spinsterstraat 52 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Het Interieurlab-Roermond
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Het Interieurlab-Roermond is gevestigd op Weefsterstraat 52 te Roermond en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 12 juli 2022

Cattery Scyda
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Cattery Scyda is gevestigd op Havikhorst 35 te Roermond en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Dinsdag 28 juni 2022

Even Groep B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Even Groep B.V. is gevestigd op Distelhof 3 te Roermond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent