Bedrijven in Donderberg en Hoogvonderen

Wil je weten welke bedrijven er in Donderberg en Hoogvonderen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Donderberg en Hoogvonderen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

GLL Schoonmaak- en onderhoudsbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GLL Schoonmaak- en onderhoudsbedrijf is gevestigd op Venusstraat 36 te Roermond en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nursing by Maud
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nursing by Maud is gevestigd op Adelaarshorst 16 te Roermond en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

KA Allround Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming KA Allround Service is gevestigd op Neptunusstraat 15 te Roermond en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Montage- Bouwservice Paulo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Montage- Bouwservice Paulo is gevestigd op Lunastraat 42 te Roermond en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marco Janssens
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marco Janssens is gevestigd op Reinvarenhof 31 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Sun House Roermond
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sun House Roermond is gevestigd op Faunasingel 17 te Roermond en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

JLH-Installaties
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JLH-Installaties is gevestigd op Venusstraat 37 te Roermond en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Wat Jofel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wat Jofel is gevestigd op Akeleihof 64 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MITSec-consulting
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MITSec-consulting is gevestigd op Jupiterstraat 24 te Roermond en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vrijdag 7 oktober 2022

Rens Savelkoul
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Rens Savelkoul is gevestigd op Donderbergweg 116 te Roermond en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

KBELLS
Opgericht in September 2022

De onderneming KBELLS is gevestigd op Venusstraat 22 te Roermond en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Maandag 26 september 2022

Care by Chrystal
Opgericht in September 2022

De onderneming Care by Chrystal is gevestigd op Titaniastraat 26 te Roermond en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Chinese massage de Zeemeermin
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Chinese massage de Zeemeermin is gevestigd op Plutolaan 111 te Roermond en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

MWM Trading
Opgericht in September 2022

De onderneming MWM Trading is gevestigd op Oberonstraat 14 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sahin GLSV
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sahin GLSV is gevestigd op Weefsterstraat 54 te Roermond en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent