Bedrijven in Maasniel

Wil je weten welke bedrijven er in Maasniel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasniel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jules Happy Rules
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jules Happy Rules is gevestigd op Zandstraat 2C te Roermond en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dezaire Tocht Detectie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dezaire Tocht Detectie is gevestigd op Raadhuisstraat 40A te Roermond en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Mon Bureau
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Mon Bureau is gevestigd op Irenelaan 34 te Roermond en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Chrisje's Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Chrisje's Services is gevestigd op Sch van Hertefeltstraat 80 te Roermond en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vigilance Security
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Vigilance Security is gevestigd op Schout Roffaertstraat 61 te Roermond en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

MTM-NUTRITION
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MTM-NUTRITION is gevestigd op Schepen Tylbadestraat 20 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Daria Militaru
Opgericht in September 2022

De onderneming Daria Militaru is gevestigd op Esdoornlaan 17A te Roermond en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Monique Toussaint translation services
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Monique Toussaint translation services is gevestigd op Ringoven 7 te Roermond en is actief in de branche Vertalers en tolken.

NabiRoermond
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NabiRoermond is gevestigd op Burgemeester Joostenlaan 7 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Natascha Uitvaartbegeleiding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Natascha Uitvaartbegeleiding is gevestigd op Meidoornlaan 33A te Roermond en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Zero-In IT Consultancy
Opgericht in September 2022

De onderneming Zero-In IT Consultancy is gevestigd op Sportstraat 32 te Roermond en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Maandag 26 september 2022

Descanso Shipping B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Descanso Shipping B.V. is gevestigd op De Sporck 17 te Roermond en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Allegro Barging B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Allegro Barging B.V. is gevestigd op De Sporck 17 te Roermond en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Riposa Shipping B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Riposa Shipping B.V. is gevestigd op De Sporck 17 te Roermond en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Socandes Shipping B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Socandes Shipping B.V. is gevestigd op De Sporck 17 te Roermond en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent