Bedrijven in Kern Maasniel

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Maasniel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Maasniel.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Smets advies beton zekerheid
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Smets advies beton zekerheid is gevestigd op Lindelaan 27 te Roermond en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Kapsalon Ammar
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Kapsalon Ammar is gevestigd op Julianalaan 28 te Roermond en is actief in de branche Haarverzorging.

P&A-Arbeidsdeskundige
Opgericht in Maart 2023

De onderneming P&A-Arbeidsdeskundige is gevestigd op Iepenlaan 2 te Roermond en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Dinsdag 28 februari 2023

Wingle
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wingle is gevestigd op Meidoornlaan 27 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fuserskleierhaof
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Fuserskleierhaof is gevestigd op Iepenlaan 14 te Roermond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Primera Maasniel
Opgericht in Januari 2003

De onderneming Primera Maasniel is gevestigd op Beekweg 12 te Roermond en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

EK re-integratiebureau
Opgericht in Januari 2023

De onderneming EK re-integratiebureau is gevestigd op Irenelaan 16 te Roermond en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 14 februari 2023

ANNERGY
Opgericht in Januari 2023

De onderneming ANNERGY is gevestigd op Bernhardlaan 41 te Roermond en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Buro-Oost
Opgericht in April 2006

De onderneming Buro-Oost is gevestigd op Eiermarkt 23 te Roermond en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 2 februari 2023

Papi pizzadeeg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Papi pizzadeeg is gevestigd op Bredeweg 69 te Roermond en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

DN-Verbind
Opgericht in Januari 2023

De onderneming DN-Verbind is gevestigd op Beatrixlaan 18 te Roermond en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Islamitische Stichting Nederland, Fatih Roermond (Hollanda Diyanet Vakfi, Fatih Roermond)
Opgericht in November 1987

De stichting Islamitische Stichting Nederland, Fatih Roermond (Hollanda Diyanet Vakfi, Fatih Roermond) is gevestigd op Achilleslaan 12 te Roermond en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Massage bij Kaat
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Massage bij Kaat is gevestigd op Broekhin Zuid 65 te Roermond en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

D.Tobben schilderwerken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming D.Tobben schilderwerken is gevestigd op Broekhin Zuid 65 te Roermond en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

PK Web development & Graphic design
Opgericht in Januari 2023

De onderneming PK Web development & Graphic design is gevestigd op Heuvel 13 te Roermond en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent