Bedrijven in Swalmen

Wil je weten welke bedrijven er in Swalmen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Swalmen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Voss Consulting B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Voss Consulting B.V. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Volkszanger Anthony Lutgens
Opgericht in April 2024

De onderneming Volkszanger Anthony Lutgens is gevestigd op Rieterweg 21 te Swalmen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Delta Handel en Diensten B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Delta Handel en Diensten B.V. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Cura&Confiance
Opgericht in April 2024

De onderneming Cura&Confiance is gevestigd op Beverpad 7 te Swalmen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Voss Group B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Voss Group B.V. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Financiële holdings.

Charissa
Opgericht in April 2024

De onderneming Charissa is gevestigd op Prinses Margrietstraat 16 te Swalmen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Spark Events & Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Spark Events & Support is gevestigd op Bosstraat 54A te Swalmen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Supreme Pharmatech NL Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Supreme Pharmatech NL Holding B.V. is gevestigd op Oude Baan 6 te Swalmen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maikel Stams Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Maikel Stams Holding B.V. is gevestigd op Kroppestraat 12A te Swalmen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Beeldsterk B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Beeldsterk B.V. is gevestigd op Kroppestraat 12A te Swalmen en is actief in de branche Fotografie.

Samen Bewegen met Vione
Opgericht in April 2024

De onderneming Samen Bewegen met Vione is gevestigd op Leetgensstraat 33 te Swalmen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

LD Faas
Opgericht in Maart 2024

De onderneming LD Faas is gevestigd op Asseltsestraat 36 te Swalmen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Ridderbeek Technical Support
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ridderbeek Technical Support is gevestigd op Heikamp 6 te Swalmen en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van vliegtuigen.

Woensdag 10 april 2024

Multi Trans B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Multi Trans B.V. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting GDS Sports Plan
Opgericht in Februari 2024

De stichting Stichting GDS Sports Plan is gevestigd op Veestraat 14 te Swalmen en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement