Bedrijven in Swalmen

Wil je weten welke bedrijven er in Swalmen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Swalmen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

BHE-Commerce
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BHE-Commerce is gevestigd op Prinses Margrietstraat 64 te Swalmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nicole Geerlings
Opgericht in November 2022

De onderneming Nicole Geerlings is gevestigd op Rijksweg Zuid 49C te Swalmen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

F.Frissen renovatie klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming F.Frissen renovatie klussenbedrijf is gevestigd op De Oever 31 te Swalmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kai Custers Music & Productions
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kai Custers Music & Productions is gevestigd op Prins Bernhardstraat 3 te Swalmen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Eye Care by Farid
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Eye Care by Farid is gevestigd op Schuttekamp 60 te Swalmen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Raad van Ouderen Roermond
Opgericht in September 1963

De vereniging Raad van Ouderen Roermond is gevestigd op Beneden Boukoul 7 te Swalmen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Semmy's Wereld
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Semmy's Wereld is gevestigd op Leetgensstraat 11 te Swalmen en is actief in de branche Markthandel in tweedehands goederen.

ND Marketing
Opgericht in September 2022

De onderneming ND Marketing is gevestigd op Van Nijdeggenstraat 3 te Swalmen en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Car Service Swalmen B.V.
Opgericht in November 2009

De besloten vennootschap Car Service Swalmen B.V. is gevestigd op Rijksweg Noord 118 te Swalmen en is actief in de branche Reparatie van specifieke auto-onderdelen.

Monique Zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Monique Zorgt is gevestigd op Zandkuil 32 te Swalmen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Selchuk Aannemingsbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Selchuk Aannemingsbedrijf is gevestigd op Baron de Schencklaan 9 te Swalmen en is actief in de branche Vlechten van betonstaal.

Ren? Pallandt Swalmen Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Ren? Pallandt Swalmen Holding B.V. is gevestigd op Nepomukstraat 6 te Swalmen en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

H.A.P. handel & advies
Opgericht in September 2022

De onderneming H.A.P. handel & advies is gevestigd op Kroppestraat 60 te Swalmen en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

G-Trade Solutions Ltd.
Opgericht in Juni 2022

De onderneming G-Trade Solutions Ltd. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Vrijdag 7 oktober 2022

CoBoXa Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap CoBoXa Beheer B.V. is gevestigd op Beneden Boukoul 9 te Swalmen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent