Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Swalmen-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Swalmen-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Swalmen-Centrum.

In Swalmen-Centrum zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  P.D. allround zorg en verpleging
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming P.D. allround zorg en verpleging is gevestigd op Veldpoort 21A te Swalmen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071JK
  Hippocrata B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Hippocrata B.V. is gevestigd op De Leucker 12 te Swalmen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071CT

  Maandag 24 december 2018

  LD Express B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap LD Express B.V. is gevestigd op Markt 19 te Swalmen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071JD
  Y.M. Peeters-Fleer B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Y.M. Peeters-Fleer B.V. is gevestigd op Aan de Eppenbeek 12 te Swalmen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071BW

  Maandag 15 oktober 2018

  Veerkracht Coaching en Advies
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Veerkracht Coaching en Advies is gevestigd op Rijksweg Zuid 36 te Swalmen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071HW
  Finro Financieel Management
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Finro Financieel Management is gevestigd op De Leucker 10 te Swalmen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071CT

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Scooterverhuur Roermond
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Scooterverhuur Roermond is gevestigd op Hoogstraat 72 te Swalmen en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071JN

  Donderdag 27 oktober 2016

  X-po B.V.
  Opgericht in september 2016

  De besloten vennootschap X-po B.V. is gevestigd op De Leucker 2 te SWALMEN en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071CT
  X-ad B.V.
  Opgericht in september 2016

  De besloten vennootschap X-ad B.V. is gevestigd op De Leucker 2 te SWALMEN en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Roermond » Swalmen » Swalmen-Centrum » 6071CT

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Swalmen-Centrum

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?