Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

In Centrum zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  Optiek PN B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Optiek PN B.V. is gevestigd op Nieuwe Markt 66 te Roosendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701AL
  Guus van Dinther Brillenmode B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Guus van Dinther Brillenmode B.V. is gevestigd op Nieuwe Markt 66 te Roosendaal en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701AL
  Inco Klusbedrijf
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Inco Klusbedrijf is gevestigd op Burg Prinsensingel 67a te Roosendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701HK
  Pro Beyond
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Pro Beyond is gevestigd op Vincentiusstraat 60 te Roosendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Roosendaal » Centrum » Stationsbuurt » 4701LR
  Domo B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Domo B.V. is gevestigd op Damstraat 2 te Roosendaal en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701GN

  Maandag 18 maart 2019

  mangalwebshops
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming mangalwebshops is gevestigd op Dokter Lemmensstraat 9 te Roosendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Roosendaal » Centrum » Stationsbuurt » 4701LX
  Tevix III B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Tevix III B.V. is gevestigd op Raadhuisstraat 63 te Roosendaal en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701PM
  Huisadviseur Roosendaal B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Huisadviseur Roosendaal B.V. is gevestigd op Boulevard 161 te Roosendaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701ET

  Donderdag 7 maart 2019

  Hand of Nature
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Hand of Nature is gevestigd op Dokter Heijptstraat 11b te Roosendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Roosendaal » Centrum » Vrouwenhof » 4701EA
  Hans Verbraak Advies
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Hans Verbraak Advies is gevestigd op Fortuinstraat 1d te Roosendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Roosendaal » Centrum » Vrouwenhof » 4701EC

  Donderdag 28 februari 2019

  Charif Slimani
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Charif Slimani is gevestigd op Wilhelminastraat 46 te Roosendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701GX
  Mr. Patat
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Mr. Patat is gevestigd op Nieuwe Markt 96 te Roosendaal en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701AM

  Vrijdag 15 februari 2019

  uit-beeld
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming uit-beeld is gevestigd op Boulevard 140 te Roosendaal en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701EZ

  Woensdag 23 januari 2019

  Odra Supermarkt B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Odra Supermarkt B.V. is gevestigd op Laan van Europa 287 te Roosendaal en is actief in de branche supermarkten.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701DC
  ITBouw
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ITBouw is gevestigd op Nieuwe Markt 15a te Roosendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701AA
  Bregoso Beheer B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Bregoso Beheer B.V. is gevestigd op Brugstraat 73 te Roosendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

  Roosendaal » Centrum » Stationsbuurt » 4701LD
  ditwilikhebben
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming ditwilikhebben is gevestigd op Torenstraat 49 te Roosendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Nieuw » 4701BW

  Maandag 7 januari 2019

  Lill
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Lill is gevestigd op Emmastraat 59 te Roosendaal en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701GE
  Demarrage Development
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Demarrage Development is gevestigd op Dunantstraat 46 te Roosendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Roosendaal » Centrum » Centrum-Oud » 4701GZ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?