Bedrijven in Roosendaal

Wil je weten welke bedrijven er in Roosendaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roosendaal.

Filter

Maandag 26 september 2022

De knutselmoeder
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming De knutselmoeder is gevestigd op Hoveniersberg 77 te Roosendaal en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

B. De Jonghe Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap B. De Jonghe Holding B.V. is gevestigd op Ettenseweg 26 te Roosendaal en is actief in de branche Financiƫle holdings.

K&K infra
Opgericht in September 2022

De onderneming K&K infra is gevestigd op Jan Vermeerlaan 237b te Roosendaal en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

Startup4All
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Startup4All is gevestigd op Professor Aalbersestraat 58 te Roosendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

DrissCare
Opgericht in September 2022

De onderneming DrissCare is gevestigd op Televisiestraat 14a te Roosendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

ER-AK Onderhoud
Opgericht in September 2022

De onderneming ER-AK Onderhoud is gevestigd op Televisiestraat 85 te Roosendaal en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

JZ SCHOONMAAK
Opgericht in September 2022

De onderneming JZ SCHOONMAAK is gevestigd op Joseph Israelsstraat 35 te Roosendaal en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Moncor B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Moncor B.V. is gevestigd op Strijp 34 te Wouw en is actief in de branche Winkels in meubels.

Secure by Mike
Opgericht in September 2022

De onderneming Secure by Mike is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 11 te Roosendaal en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Wikpro clean
Opgericht in September 2022

De onderneming Wikpro clean is gevestigd op Joseph Israelsstraat 35 te Roosendaal en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Melkveehouderij van Gastel
Opgericht in Januari 2006

De vennootschap onder firma Melkveehouderij van Gastel is gevestigd op Broekakkerstraat 15 te Nispen en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Gort Bouw & Onderhoud
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Gort Bouw & Onderhoud is gevestigd op Jagersberg 5 te Roosendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Redactie Wauw
Opgericht in September 2022

De onderneming Redactie Wauw is gevestigd op Roosendaalsebaan 5 te Wouw en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Apollo Montage B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Apollo Montage B.V. is gevestigd op Watermolenstraat 3a te Roosendaal en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Don B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Don B.V. is gevestigd op Watermolenstraat 3a te Roosendaal en is actief in de branche Financiƫle holdings.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent