Bedrijven in Roosendaal

Wil je weten welke bedrijven er in Roosendaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roosendaal.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

KGAMH
Opgericht in Maart 2023

De onderneming KGAMH is gevestigd op Opaaldijk 38 te Roosendaal en is actief in de branche huisartsen.

D.J. Wolfram Techniek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming D.J. Wolfram Techniek is gevestigd op Kalsdonksestraat 180 te Roosendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Tropolis
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Tropolis is gevestigd op Christiaan Huijgensstr 17b te Roosendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Geraldine Melis Advies
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Geraldine Melis Advies is gevestigd op Wilgenstraat 23 te Heerle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Samduct
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Samduct is gevestigd op Buitenberg 24 te Roosendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JARGOTRADING
Opgericht in Februari 2023

De onderneming JARGOTRADING is gevestigd op Burgerhoutsestraat 151 te Roosendaal en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Wan D D Solution Thai Massage
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wan D D Solution Thai Massage is gevestigd op Groenstraat 62 te Roosendaal en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

JPKusumanto
Opgericht in Februari 2023

De onderneming JPKusumanto is gevestigd op Enclaveberg 122a te Roosendaal en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

CPO Wouwse Starters
Opgericht in Maart 2023

De vereniging CPO Wouwse Starters is gevestigd op Roosendaalsestraat 16b te Wouw en is actief in de branche Projectontwikkeling.

littlePerfectMemoriesPhotography
Opgericht in Maart 2023

De onderneming littlePerfectMemoriesPhotography is gevestigd op Mgr Hopmansstraat 37 te Roosendaal en is actief in de branche Fotografie.

C.J.A. van Tilburg
Opgericht in Maart 2023

De onderneming C.J.A. van Tilburg is gevestigd op Blomakker 13 te Wouw en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Amhauch Security
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Amhauch Security is gevestigd op Philipslaan 95a te Roosendaal en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Juf Cha?m
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Juf Cha?m is gevestigd op Van Lenneplaan 28 te Roosendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

DAW Montage
Opgericht in Maart 2023

De onderneming DAW Montage is gevestigd op Burg Prinsensingel 85a te Roosendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Mitchell dienstverlening
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mitchell dienstverlening is gevestigd op Mesdagstraat 40 te Roosendaal en is actief in de branche Natuurbehoud.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent