Bedrijven in Vliegeniersbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Vliegeniersbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vliegeniersbuurt.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

K?se & Kara V.O.F.
Opgericht in Maart 2009

De vennootschap onder firma K?se & Kara V.O.F. is gevestigd op Laan van Waalhaven 291 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel in auto-onderdelen en -accessoires.

ABR Kantoorinrichting B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap ABR Kantoorinrichting B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 63 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Groothandel in bedrijfsmeubels.

Nova E-commerce
Opgericht in April 2024

De onderneming Nova E-commerce is gevestigd op Laan van Waalhaven 139A UNIT G1063 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Haagse Traiteur
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma De Haagse Traiteur is gevestigd op Laan van Haamstede 3 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Woensdag 24 april 2024

Anas Zorg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Anas Zorg B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 303 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Colmena Events B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Colmena Events B.V. is gevestigd op Laan van Haamstede 1 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Evota Netherlands B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Evota Netherlands B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 217 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Rodi BABA B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Rodi BABA B.V. is gevestigd op Laan van Haamstede 1 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Financiële holdings.

Steigerbouw RoWi B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Steigerbouw RoWi B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 430 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Woensdag 10 april 2024

Stichting Quadrado
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Quadrado is gevestigd op Laan van Ypenburg 126 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

X Concepts B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap X Concepts B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 470 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Donderdag 1 februari 2024

GARR B.V.
Opgericht in Mei 2009

De besloten vennootschap GARR B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 482 te 's-Gravenhage.

Donderdag 11 januari 2024

J. de Bruin Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap J. de Bruin Holding B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 309 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Elated B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Elated B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 309 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Brusk B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap Brusk B.V. is gevestigd op Laan van Waalhaven 482 te 's-Gravenhage.

Buurten in Hoornwijk

Meer nieuws in Vliegeniersbuurt

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement