Bedrijven in Leidschenveen

Wil je weten welke bedrijven er in Leidschenveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidschenveen.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Zimyah Allround
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zimyah Allround is gevestigd op Pijlstaartsingel 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

RetailWijzer
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RetailWijzer is gevestigd op Pleviersingel 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Cass online
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cass online is gevestigd op Aristoteleslaan 19 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kos Legal Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kos Legal Services is gevestigd op Harriet Freezerhof 163 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Muller Aero
Opgericht in December 2023

De onderneming Muller Aero is gevestigd op Tedingeroord 33 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Jesse Scholtes
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jesse Scholtes is gevestigd op Purperreigerstraat 39 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Tas Logistiek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tas Logistiek is gevestigd op Kaatsbaan 5 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 23 januari 2024

Takescene
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Takescene is gevestigd op Kuifduikerstraat 45 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

NOVY B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap NOVY B.V. is gevestigd op Marcus Aureliuslaan 5 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

EnTrans Consultancy B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap EnTrans Consultancy B.V. is gevestigd op Boterpolderstraat 13 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Sharmaine Care
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sharmaine Care is gevestigd op Klaverveld 125 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Avaaram Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Avaaram Holding B.V. is gevestigd op Chris Lebeaulaan 62 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

P.F. Hermans Holding B.V.
Opgericht in September 1990

De besloten vennootschap P.F. Hermans Holding B.V. is gevestigd op Lisdoddeveld 14 te 's-Gravenhage.

Robbins partners
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Robbins partners is gevestigd op Polderweg 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Geysel Design
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Geysel Design is gevestigd op Veenweg 124D te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Buurten in Leidschenveen

Meer nieuws in Leidschenveen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent