Bedrijven in Loosduinen

Wil je weten welke bedrijven er in Loosduinen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Loosduinen.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Clima Control
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Clima Control is gevestigd op Dr. G. Knuttelpark 91 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Lurpiv B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Lurpiv B.V. is gevestigd op Zinkwerf 24 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

J.A.W-storage
Opgericht in Januari 2024

De onderneming J.A.W-storage is gevestigd op Burgemeester Hovylaan 144 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cristian Power
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Cristian Power is gevestigd op Loosduinse Hoofdstraat 101 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

JR Timmerfabriek VOF
Opgericht in Juli 2007

De vennootschap onder firma JR Timmerfabriek VOF is gevestigd op Dekkershoek 54 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vervaardiging van deuren, ramen en kozijnen van hout.

Gewoon Advies Werkt
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Gewoon Advies Werkt is gevestigd op G.J. van Marrewijklaan 130 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Cattaleya Butik
Opgericht in Maart 2021

De vennootschap onder firma Cattaleya Butik is gevestigd op Loosduinse Hoofdstraat 247 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Abdul Business Initiatives
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Abdul Business Initiatives is gevestigd op A. Kortekaasplantsoen 109 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Write The Stars
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Write The Stars is gevestigd op A. van der Tangstraat 17 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Y.D. Personal Care
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Y.D. Personal Care is gevestigd op C.A. van Beverenstraat 43 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

M. de Graaf Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap M. de Graaf Holding B.V. is gevestigd op IJzerwerf 9 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dutch Pro Tools B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Dutch Pro Tools B.V. is gevestigd op Platinaweg 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Cafetaria-Restaurant Loosduinen
Opgericht in Januari 1994

De onderneming Cafetaria-Restaurant Loosduinen is gevestigd op Loosduinse Hoofdstraat 216 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Amir's Natural Foods
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Amir's Natural Foods is gevestigd op John Radeckerkade 57 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 23 januari 2024

Speciaalslagerij Jeursen V.O.F.
Opgericht in Januari 1904

De vennootschap onder firma Speciaalslagerij Jeursen V.O.F. is gevestigd op Loosduinse Hoofdplein 221 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

Buurten in Loosduinen

Meer nieuws in Loosduinen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent