Bedrijven in Schildersbuurt-West

Wil je weten welke bedrijven er in Schildersbuurt-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schildersbuurt-West.

Filter Filter

Maandag 30 januari 2023

Re-Flex Infra
Opgericht in December 2022

De onderneming Re-Flex Infra is gevestigd op Parallelweg 280 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

ACM Verloskundige
Opgericht in November 2022

De onderneming ACM Verloskundige is gevestigd op Van der Vennestraat 171 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Diaxess
Opgericht in December 2022

De onderneming Diaxess is gevestigd op Loosduinsekade 39B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ilknur Orhan
Opgericht in December 2022

De onderneming Ilknur Orhan is gevestigd op De Bockstraat 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Labrys Numismatik B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Labrys Numismatik B.V. is gevestigd op Paletplein 84 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Kili? Taxi
Opgericht in November 2022

De onderneming Kili? Taxi is gevestigd op Zoutkeetsingel 120A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Derya Bouw Bedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Derya Bouw Bedrijf is gevestigd op Joris van der Haagenstr 28 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Sendogan
Opgericht in November 2022

De onderneming Sendogan is gevestigd op Wouwermanstraat 75 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Loonbedrijf Ayaz
Opgericht in November 2022

De onderneming Loonbedrijf Ayaz is gevestigd op Van Ostadestraat 365 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Ejiroghene Andrew Oruarume
Opgericht in November 2022

De onderneming Ejiroghene Andrew Oruarume is gevestigd op Van der Vennestraat 34 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Koeriers.

MASTERPROF G.E.
Opgericht in December 2022

De onderneming MASTERPROF G.E. is gevestigd op Ruijsdaelstraat 110 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Warung Bumbu Desa
Opgericht in December 2022

De onderneming Warung Bumbu Desa is gevestigd op Fabritiusstraat 36 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

NFS Diensten
Opgericht in November 2022

De onderneming NFS Diensten is gevestigd op De Heemstraat 254 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sahin recycling
Opgericht in December 2022

De onderneming Sahin recycling is gevestigd op Parallelweg 258 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Groothandel in papier en karton.

Woensdag 14 december 2022

Red-One care
Opgericht in December 2022

De onderneming Red-One care is gevestigd op Van Ostadestraat 562 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

Buurten in Schildersbuurt

Meer nieuws in Schildersbuurt-West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent