Bedrijven in Ypenburg

Wil je weten welke bedrijven er in Ypenburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ypenburg.

Filter

Vannacht

ijZvogel
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma ijZvogel is gevestigd op Wollegras 9 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Angelo Floors
Opgericht in September 2022

De onderneming Angelo Floors is gevestigd op Tureluurlaan 35 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Connect & Motivate
Opgericht in September 2022

De onderneming Connect & Motivate is gevestigd op Frits Diepenlaan 56 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

ATZ Diensten
Opgericht in Januari 2011

De vennootschap onder firma ATZ Diensten is gevestigd op Buizerdlaan 75 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Maandag 26 september 2022

MT Kurt Transport
Opgericht in September 2022

De onderneming MT Kurt Transport is gevestigd op Van der Voortvaart 31 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

I&C Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap I&C Holding B.V. is gevestigd op Boswinde 135 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Claire Fieldhouse
Opgericht in September 2022

De onderneming Claire Fieldhouse is gevestigd op Van Campenvaart 83 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Patrick Ziemer
Opgericht in September 2022

De onderneming Patrick Ziemer is gevestigd op Van Gaalenwater 6 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Zehra Pro Studio
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Zehra Pro Studio is gevestigd op Van der Voortvaart 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

lulolo ecommerce
Opgericht in September 2022

De onderneming lulolo ecommerce is gevestigd op Nootdorpse Landingslaan 170 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Picodon Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Picodon Beheer B.V. is gevestigd op Rijswijkse Landingslaan 265 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Irde Property Management
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Irde Property Management is gevestigd op Van der Woudendijk 189 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Mijn Happy Place
Opgericht in September 2022

De onderneming Mijn Happy Place is gevestigd op Zilvermeeuwlaan 120 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Sushi Yaya
Opgericht in September 2022

De onderneming Sushi Yaya is gevestigd op Rijswijkse Landingslaan 88 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

K.E. Fiber solutions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming K.E. Fiber solutions is gevestigd op Weidevogellaan 60 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Buurten in Ypenburg

Meer nieuws in Ypenburg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent