Bedrijven in Zeeheldenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Zeeheldenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zeeheldenkwartier.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Zaki Logistics
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Zaki Logistics is gevestigd op Laan van Meerdervoort 36 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Great Ocean Technology B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Great Ocean Technology B.V. is gevestigd op Zoutmanstraat 36B te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

VANDERV B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap VANDERV B.V. is gevestigd op Kortenaerkade 5M te 's-Gravenhage en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

C.V. Sa?d
Opgericht in December 2023

De commanditaire vennootschap C.V. Sa?d is gevestigd op Van de Spiegelstraat 12 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Independend Bemiddeling
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Independend Bemiddeling is gevestigd op Jacob van der Doesstraat 3F te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

VANDERV Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap VANDERV Holding B.V. is gevestigd op Kortenaerkade 5M te 's-Gravenhage en is actief in de branche Financiële holdings.

Faatje
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Faatje is gevestigd op Veenkade 93A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

NutriMedical B.V.
Opgericht in September 2013

De besloten vennootschap NutriMedical B.V. is gevestigd op Laan van Meerdervoort 52-13 te 's-Gravenhage.

Alice Pavin Consulting
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Alice Pavin Consulting is gevestigd op Toussaintkade 20C te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Lianique
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Lianique is gevestigd op Trompstraat 31 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Prototivity
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Prototivity is gevestigd op Trompstraat 160 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Zorgzamer Flex
Opgericht in April 2024

De onderneming Zorgzamer Flex is gevestigd op Laan van Meerdervoort 98 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 11 juni 2024

Vereniging van Eigenaars Surinamestraat 9, 9A, 9B en 9C
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Surinamestraat 9, 9A, 9B en 9C is gevestigd op Vondelstraat 216 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Benrico
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Benrico is gevestigd op Laan van Meerdervoort 2N te 's-Gravenhage en is actief in de branche Eventcatering.

Tom Hoette
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tom Hoette is gevestigd op Jacob van der Doesstraat 59 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Buurten in Zeeheldenkwartier

Meer nieuws in Zeeheldenkwartier

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement