Bedrijven in Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord.

In Noord zoek ik een:

  Donderdag 6 mei 2021

  lifeify
  Opgericht in april 2021

  De onderneming lifeify is gevestigd op Vierde Hambaken 14 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Hambaken > 5231TZ
  Sam Design
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Sam Design is gevestigd op Steve Bikostraat 13 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Edelstenenbuurt > 5231DW
  HoneyCake wear
  Opgericht in april 2021

  De onderneming HoneyCake wear is gevestigd op De Bokkelaren 298 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Sprookjesbuurt > 5231BN
  De Taalfee
  Opgericht in april 2021

  De onderneming De Taalfee is gevestigd op Donkse Dreef 93 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Donk > 5233HD
  Noeloe
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Noeloe is gevestigd op Rompert Park 161 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Rompert > 5233RM
  AV DAK
  Opgericht in april 2021

  De onderneming AV DAK is gevestigd op Laagakkerstraat 5 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

  's-Hertogenbosch > Noord > Orthen > 5231PJ
  By Helen Koerier
  Opgericht in april 2021

  De onderneming By Helen Koerier is gevestigd op Trombone 28 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  's-Hertogenbosch > Noord > De Muziekinstrumentenbuurt > 5231DP
  VDV Dakwerken
  Opgericht in april 2021

  De onderneming VDV Dakwerken is gevestigd op Negende Reit 50 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Reit > 5233JJ

  Woensdag 5 mei 2021

  Vereniging van Eigenaars Amadeiro deelgebied Noord, Prins Bernardstraat 12 tot en met 134 (oneven nummers) te 's Hertogenbosch
  Opgericht in december 2020

  De vereniging Vereniging van Eigenaars Amadeiro deelgebied Noord, Prins Bernardstraat 12 tot en met 134 (oneven nummers) te 's Hertogenbosch is gevestigd op Eekbrouwersweg 8 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  's-Hertogenbosch > Noord > De Slagen > 5233VG
  Ouderraad De Duizendpoot
  Opgericht in maart 2021

  De vereniging Ouderraad De Duizendpoot is gevestigd op Het Wielsem 1 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  's-Hertogenbosch > Noord > De Sprookjesbuurt > 5231BV
  S.V. SOCIUS
  Opgericht in april 2021

  De vereniging S.V. SOCIUS is gevestigd op Hervenplein 2 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  's-Hertogenbosch > Noord > Bedrijventerrein De Herven > 5232JE
  Cobelli
  Opgericht in april 2021

  De vennootschap onder firma Cobelli is gevestigd op Bruistensingel 400 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Reit > 5232AG
  Cuban Music
  Opgericht in april 2021

  De onderneming Cuban Music is gevestigd op Negende Donk 79 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Donk > 5233PL
  United Era
  Opgericht in april 2021

  De vennootschap onder firma United Era is gevestigd op Bruistensingel 100 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  's-Hertogenbosch > Noord > De Reit > 5232AC
  Gate Software B.V.
  Opgericht in april 2021

  De besloten vennootschap Gate Software B.V. is gevestigd op Europalaan 2Unit 0.8 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  's-Hertogenbosch > Noord > Bedrijventerrein De Herven > 5232BC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noord

  Instellen

  Meer nieuws in Noord

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement