Bedrijven in Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noord.

Filter

Maandag 26 september 2022

Adil.Beveiliging.Services
Opgericht in September 2022

De onderneming Adil.Beveiliging.Services is gevestigd op Smaragd 68 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

BIAB DB
Opgericht in September 2022

De onderneming BIAB DB is gevestigd op Buitenpepersdreef 89 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

KiLi B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap KiLi B.V. is gevestigd op Wethouder Schuurmanslaan 297F te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

Ink 76
Opgericht in September 2022

De onderneming Ink 76 is gevestigd op Ploossche Hof 117 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

RaDa Management
Opgericht in September 2022

De onderneming RaDa Management is gevestigd op Donkse Dreef 258 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

BrahimBassali
Opgericht in September 2022

De onderneming BrahimBassali is gevestigd op Zesde Slagen 41 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

BK totaalonderhoud
Opgericht in September 2022

De onderneming BK totaalonderhoud is gevestigd op De Korenaar 57 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Schoonmaakbedrijf Claudia
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schoonmaakbedrijf Claudia is gevestigd op Vijfde Morgen 6 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 13 september 2022

Ardeniz Begeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming Ardeniz Begeleiding is gevestigd op Eerste Hambaken 68 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

El Barnichi Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming El Barnichi Zorg is gevestigd op Saxofoon 10 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

R.S. Car Cleaning
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming R.S. Car Cleaning is gevestigd op Derde Hambaken 81 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Nacaya Kinderopvang
Opgericht in September 2022

De onderneming Nacaya Kinderopvang is gevestigd op De Kabouters 2 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Taxatie Collectief V.O.F.
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Taxatie Collectief V.O.F. is gevestigd op Heermoesstraat 25 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Joyce awater
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Joyce awater is gevestigd op De Tondeldoos 28 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 12 september 2022

Portable-Gadgets
Opgericht in September 2022

De onderneming Portable-Gadgets is gevestigd op De Goudkinderen 20 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Noord

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent