Bedrijven in De Rompert

Wil je weten welke bedrijven er in De Rompert zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Rompert.

Filter

Maandag 26 september 2022

Schoonmaakbedrijf Claudia
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schoonmaakbedrijf Claudia is gevestigd op Vijfde Morgen 6 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Maandag 12 september 2022

Montagebedrijf Kloot
Opgericht in Juli 2001

De onderneming Montagebedrijf Kloot is gevestigd op Rompertcentrum 38 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Woensdag 31 augustus 2022

J.M.B.Services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming J.M.B.Services is gevestigd op Rompert Park 155 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Zanna De Caluw?
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Zanna De Caluw? is gevestigd op Rompert Park 131 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Spark Results
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Spark Results is gevestigd op Vijfde Rompert 34 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Administratiekantoor Brons van Haren
Opgericht in Juli 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Brons van Haren is gevestigd op Vijfde Morgen 8 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Donderdag 4 augustus 2022

Drapeer
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Drapeer is gevestigd op Vierde Rompert 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

FAVR
Opgericht in Juli 2022

De onderneming FAVR is gevestigd op Rompert Park 150 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Milou van Kessel Beeldende Kunst
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Milou van Kessel Beeldende Kunst is gevestigd op Vierde Rompert 51 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

Bron Security
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Bron Security is gevestigd op Rompert Park 155 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 28 juni 2022

Sarantis Services
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Sarantis Services is gevestigd op Klokkenlaan 833 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Gorichovi Kruchi Delivery
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Gorichovi Kruchi Delivery is gevestigd op Tweede Rompert 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Biejstoon
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Biejstoon is gevestigd op Zesde Rompert 73 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Dinsdag 10 mei 2022

Van Nimwegen montage
Opgericht in April 2022

De onderneming Van Nimwegen montage is gevestigd op Tweede Morgen 34 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Dinsdag 26 april 2022

Christis Makelaardij V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Christis Makelaardij V.O.F. is gevestigd op Sint Teunislaan 64A te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Meer nieuws in De Rompert

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent