Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

Filter

Dinsdag 10 mei 2022

GO ELEKTRO
Opgericht in mei 2022

De onderneming GO ELEKTRO is gevestigd op Karel Doormanstraat 54 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

's-Hertogenbosch > West > De Kruiskamp > 5224GL
Revive & Co
Opgericht in mei 2022

De onderneming Revive & Co is gevestigd op Helftheuvelpassage 18D te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5224AP
WeldLes Welding Service
Opgericht in april 2022

De onderneming WeldLes Welding Service is gevestigd op Haverdonklaan 3 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

's-Hertogenbosch > West > Deuteren > 5223VE
Ma? Security & Facility
Opgericht in mei 2022

De onderneming Ma? Security & Facility is gevestigd op Onderwijsboulevard 209D te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

's-Hertogenbosch > West > Paleiskwartier > 5223DE
Yreal
Opgericht in april 2022

De onderneming Yreal is gevestigd op Kooikersweg 455 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

's-Hertogenbosch > West > De Kruiskamp > 5224AV
VHE Alpha B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap VHE Alpha B.V. is gevestigd op Willem Barentszstraat 72 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223HM
Bouwservice Den Bosch B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Bouwservice Den Bosch B.V. is gevestigd op Smirnoffstraat 36 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

's-Hertogenbosch > West > De Kruiskamp > 5224TX

Vrijdag 6 mei 2022

SK dak- & klusbedrijf
Opgericht in april 2022

De onderneming SK dak- & klusbedrijf is gevestigd op Lagemorgenlaan 22 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223HW
Spart V.O.F.
Opgericht in april 2022

De vennootschap onder firma Spart V.O.F. is gevestigd op Jacob Cnodestraat 32 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223HT
Renizz fashion
Opgericht in april 2022

De onderneming Renizz fashion is gevestigd op Henri Bakkerstraat 15 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

's-Hertogenbosch > West > De Kruiskamp > 5224BE
Haarmann-Tronci Entertainment
Opgericht in april 2022

De onderneming Haarmann-Tronci Entertainment is gevestigd op De Gerlachestraat 10 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223TR
Veluwse Vastgoed Service
Opgericht in april 2022

De onderneming Veluwse Vastgoed Service is gevestigd op Kooikersweg 6A te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223KA
Venturi Investments B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap Venturi Investments B.V. is gevestigd op Van Leeuwenhoekstraat 5 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Financiële holdings.

's-Hertogenbosch > West > Boschveld > 5223CW
Bays Consultancy
Opgericht in april 2022

De onderneming Bays Consultancy is gevestigd op Rijzertlaan 55 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

's-Hertogenbosch > West > De Schutskamp > 5223JS
Hannie zorg
Opgericht in april 2022

De onderneming Hannie zorg is gevestigd op Hoekkampstraat 5 te 's-Hertogenbosch en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

's-Hertogenbosch > West > Deuteren > 5223VC

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor West

Instellen

Meer nieuws in West

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement