Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over West

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over West. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over West op onderwerp:

  Zondag 27 januari 2019

  Koerier beroofd van bestelbus
  Politienieuws
  Zondag 27 januari 2019 om 12:37

  's-Hertogenbosch - Een koerier is zondagochtend 27 januari in ’s-Hertogenbosch van zijn bestelbus beroofd. De bus werd later die nacht brandend teruggevonden in Elshout. Het onderzoek loopt volop en we zijn op zoek naar getuigen.

  's-Hertogenbosch » West » De Rietvelden-West

  Woensdag 16 januari 2019

  Drie meisjes gezocht na gewelddadige beroving
  Politienieuws
  Woensdag 16 januari 2019 om 13:27

  Den Bosch - De recherche onderzoekt een gewelddadige beroving van een 27-jarige vrouw in ’s-Hertogenbosch. Het team zoekt naast de daders ook drie belangrijke getuigen. Het gaat om meisjes die afgelopen weekend hebben gezien dat de vrouw met geweld van haar tas werd beroofd op de Parallelweg.

  's-Hertogenbosch » West » Boschveld

  Donderdag 13 december 2018

  Uitzending Bureau Brabant maandag 17 december
  Politienieuws
  Donderdag 13 december 2018 om 12:00

  's-Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg, Grave, Eindhoven - Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 17 december 2018 weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven, zoals een brandstichting in Den Bosch en een poging inbraak bij een geldautomaat in Grave. Maar ook de diefstal van sieraden in Waalwijk en die van een bankpas in Tilburg komen aan de orde, evenals een overval op een supermarkt in Eindhoven.

  's-Hertogenbosch » West » Paleiskwartier

  Donderdag 22 november 2018

  Auto gevonden in zaak doodslag op agent
  Politienieuws
  Donderdag 22 november 2018 om 13:01

  Den Bosch - De politie heeft de auto gevonden die eerder deze maand ingereden is op een motoragent in Den Bosch. De Opel Astra werd donderdagochtend na een tip teruggevonden op de Jan van Brakelstraat in de Bossche wijk De Kruiskamp.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp

  Donderdag 15 november 2018

  Man gezocht voor poging tot doodslag op agent
  Politienieuws
  Donderdag 15 november 2018 om 16:41

  Den Bosch - Afgelopen vrijdag 9 november reed een nog onbekende man tijdens een achtervolging in Den Bosch in op een motoragent. Tot op heden is het ons niet gelukt om de bestuurder en de auto te achterhalen. Met deze uitgebreide oproep doet recherche een nieuwe poging om de dader te pakken.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp
  Specifieke getuige gezocht beroving Helftheuvelpassage
  Politienieuws
  Donderdag 15 november 2018 om 13:21

  Den Bosch - Op zaterdag 3 november 2018 is een ondernemer met pepperspray bespoten bij een poging beroving op de Helftheuvelpassage.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp

  Donderdag 12 juli 2018

  Tweetal aangehouden en voorgeleid voor mogelijke betrokkenheid bij brand AVANS
  Politienieuws
  Donderdag 12 juli 2018 om 15:29

  's-Hertogenbosch - Een 18-jarige jongen uit Rosmalen en een 15-jarige jongen uit ’s-Hertogenbosch zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris voor hun mogelijke betrokkenheid bij de brand in het gebouw van de Avans Kunstacademie in Den Bosch afgelopen zondag. Zij werden afgelopen maandag en woensdag aangehouden en in verzekering gesteld.

  's-Hertogenbosch » West » Boschveld

  Vrijdag 6 juli 2018

  Getuigen gezocht van ramkraak
  Politienieuws
  Vrijdag 6 juli 2018 om 11:45

  's-Hertogenbosch - De politie zoekt getuigen van een ramkraak die vrijdagochtend vroeg plaatsvond bij een juwelier in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Er is niets buitgemaakt.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp

  Vrijdag 1 juni 2018

  Mislukte ramkraak Helftheuvelpassage
  Politienieuws
  Vrijdag 1 juni 2018 om 13:16

  's-Hertogenbosch - Afgelopen nacht is er een ramkraak gepleegd in de Helftheuvelpassage.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp
  Arrestatie voor explosie bij woning
  Politienieuws
  Dinsdag 1 mei 2018 om 15:26

  's-Hertogenbosch - Een flink aantal bewoners van ’s-Hertogenbosch en omgeving werd op maandag 17 april midden in de nacht uit hun slaap gehaald door een enorme knal. Die bleek veroorzaakt door een explosie bij een woning aan de Amsterdamstraat. Vandaag pakte de recherche in de zaak een verdachte op.

  's-Hertogenbosch » West » De Kruiskamp

  Dinsdag 17 april 2018

  Politie zoekt getuigen van explosie
  Politienieuws
  Dinsdag 17 april 2018 om 12:25

  's-Hertogenbosch - Een hevige explosie vernielde maandagmorgen rond 1.50 uur de voorgevel van een woning aan de Amsterdamstraat. Ook een nabij geparkeerde auto raakte beschadigd door de ontploffing. De bewoner van het huis bleef ongedeerd.

  's-Hertogenbosch » West » De Kruiskamp

  Dinsdag 27 maart 2018

  Onderzoek naar dode man in Ertveldplas
  Politienieuws
  Dinsdag 27 maart 2018 om 17:09

  's-Hertogenbosch - Maandagavond werd aan de Ertveldweg het stoffelijk overschot van een nog onbekende man in het water aangetroffen. Wij zijn een onderzoek gestart naar zijn identiteit en de doodsoorzaak.

  's-Hertogenbosch » West » Ertveld

  Donderdag 15 maart 2018

  Pizzabezorger overvallen in Den Bosch
  Politienieuws
  Donderdag 15 maart 2018 om 10:41

  Den Bosch - Gisteravond rond 21:55 uur is op de Buys Ballotweg een pizza-koerier overvallen. Hij werd bedreigd met iets wat op een vuurwapen leek. De twee daders gingen er met de bestelling en wat wisselgeld vandoor.

  's-Hertogenbosch » West » Boschveld

  Maandag 12 februari 2018

  Drietal verdacht van voorbereiden overval
  Politienieuws
  Maandag 12 februari 2018 om 16:21

  Den Bosch - Op zondagavond 11 februari, omstreeks 21.45 uur, zijn op de Kooikersweg drie jeugdige personen aangehouden. Het betroffen jongens van 15, 16 en 17 jaar uit Den Bosch. De jongens worden verdacht van het treffen van voorbereidingshandelingen voor een overval.

  's-Hertogenbosch » West

  Maandag 11 december 2017

  Recherche onderzoekt woningoverval
  Politienieuws
  Maandag 11 december 2017 om 12:29

  's-Hertogenbosch - De recherche onderzoekt een overval die maandagochtend werd gepleegd op een woning aan de Van Well Groeneveldlaan in ’s-Hertogenbosch. Een oudere vrouw werd daarvan het slachtoffer.

  's-Hertogenbosch » West » De Kruiskamp

  Zaterdag 9 december 2017

  Verdachten diefstal op bouwterrein aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 9 december 2017 om 09:45

  's-Hertogenbosch - Wij hielden zaterdag rond 2.05 uur een 25-jarige man en een 16-jarige jongen uit ’s-Hertogenbosch aan op een bouwterrein aan de Dirk Hartogstraat. De twee worden verdacht van diefstal. Een getuige alarmeerde de politie toen hij de twee het bouwterrein zag opgaan. Agenten konden de verdachten vinden door sporen in de sneeuw en de inzet van een diensthond. Op de plek waar de twee werden aangehouden werd ook elektriciteitskabel aangetroffen. De twee zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

  's-Hertogenbosch » West » De Schutskamp

  Vrijdag 1 december 2017

  Geen derden betrokken bij dood Bosch echtpaar
  Politienieuws
  Vrijdag 1 december 2017 om 13:30

  's-Hertogenbosch - Dinsdagavond werden in een woning aan de Sleutelbloemstraat de dode lichamen aangetroffen van een man (60) en een vrouw (58), naar bleek de bewoners. In het politieonderzoek dat sinds die avond draait zijn geen aanwijzingen gevonden voor enige betrokkenheid van derde personen.

  's-Hertogenbosch » West » De Moerputten

  Woensdag 29 november 2017

  Onderzoek naar doden in woonwagen in volle gang
  Politienieuws
  Woensdag 29 november 2017 om 15:01

  's-Hertogenbosch - De doden die dinsdagavond werden gevonden in een woonwagen aan de Sleutelbloemstraat in ’s-Hertogenbosch zijn inderdaad de twee bewoners. Het gaat om een 60-jarige man en een 58-jarige vrouw. Het onderzoek naar hun dood is in volle gang.

  's-Hertogenbosch » West » De Moerputten

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor West

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?